نوشته اصلی توسط Chavosh رسول مفته باو دیوث تو هم همکاری کن 25 تموم کنیم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 دیوث تو هم همکاری کن 25 تموم کنیم ریدی حالا که اینجوری شد 35 تومن هزار تومنم کمتر نمیدم همین الان حسین پاش خوابیده
نوشته اصلی توسط MaMaTiR دیوث مفت مفت دارم مودمشو میده بهش نازم میکنه دیوث تو حرف نزن میخوام چونه بزنم شاید همراه مودم یه ک.ون هم بده
ک.سخلارو
نوشته اصلی توسط Hadi اونو واسه قیمت بالا باید چونه زد نه 15 تومن دیوث من واسه هزار تومنش چونه میزنم کجای کاری 25 پول واریز میکنم بفرست
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 دیوث من واسه هزار تومنش چونه میزنم کجای کاری 25 پول واریز میکنم بفرست خدا به داد اون فروشنده هات برسه که میری ازشون جنس میخری ریدی دیوث 35 تومن 15 تومنم میره پول پست اونجا دوره اگه تهران بود 10 تومن بیشتر نمیشد دیوث دیگه حداقل 20 تومن دستمو بگیره
نوشته اصلی توسط Hadi ریدی حالا که اینجوری شد 35 تومن هزار تومنم کمتر نمیدم همین الان حسین پاش خوابیده جهنمو ضرر بیا 30 تومن میدم بفرست فقط جان این ممه تیر دیوث کار میکنه؟ تمیزه؟ واسه خونه میخوام ابروم نره پیششون
کاوه دیوث رفت استقلال اینم با اسم پرسپولیس بازی کرد تا از کیسه کشا پول زیاد بگیره
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 جهنمو ضرر بیا 30 تومن میدم بفرست فقط جان این ممه تیر دیوث کار میکنه؟ تمیزه؟ واسه خونه میخوام ابروم نره پیششون میگم نوه فقط یه بار از کارتون باز شده
نوشته اصلی توسط Hadi خدا به داد اون فروشنده هات برسه که میری ازشون جنس میخری ریدی دیوث 35 تومن 15 تومنم میره پول پست اونجا دوره اگه تهران بود 10 تومن بیشتر نمیشد دیوث دیگه حداقل 20 تومن دستمو بگیره زر نزن دیوث خودت گفتی 30 تومن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 577 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 577 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن