تف . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمت بعد ضد حال نزنن
شخصیت مورد علاقه ی من بود رمزی
خیلی هم عالی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارشناسان بهزیستی با گزارش های مردمی در جریان محرومیت از تحصیل 2 کودک دختر قرار گرفتند و اقدامات خود را برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی آغاز کردند.
به گزارش روزنامه خراسان ماجرای این کودک آزاری هنگامی لو رفت که مادر کودکان که در منطقه خواجه ربیع مشهد زندگی می کند در این باره به کارشناسان اجتماعی و مددکاری گفت: 15 سال قبل با همسرم ازدواج کردم. او به مواد مخدر اعتیاد دارد و مانع از ادامه تحصیل دخترانم شده است.
این زن 35 ساله در حالی که عنوان می کرد: از رفتارهای خشن و وحشتناک همسرم به شدت می ترسیم و امنیت جانی نداریم، اضافه کرد: فرزندانم بسیار باهوش و درسخوان هستند، اما همسرم با این ادعا که آن ها در محیط مدرسه گمراه می شوند از تحصیل آن ها جلوگیری می کند و از سوی دیگر نیز با بهانه های خیلی بی ربط، دختران بی گناه را مورد ضرب و جرح قرار می دهد. این زن ادامه داد: همسرم دست و پاهای فرزندانم را با طناب می بندد و به کف پاهای آن ها با کابل و سیم لوازم صوتی و تصویری شلاق می زند! اگر من هم اعتراض و یا مقاومت بکنم در منزل را قفل می کند و مرا نیز به شدت کتک می زند!
ای ، جوانی رفتی زدستم درخون نشستم
جون میده واسه آواتار
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 368 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 368 مهمان ها)