اغا زنبور نیشم زده چیکار کنم حالم بده
اغا زنبور نیشم زده چیکار کنم حالم بده
نیش زنبور خوبه جلوی لخته خون میگیره
ممنون که از زنبور تعریف کردین یعنی یکی نمیدونه چیکار کنم بخدا رید به اعصابم این گرمای جای نیش
اگر زنبوری که شما را گزیده زنبور عسل بوده سعی کنید خیلی سریع نیش آن را بیرون بیاورید. میتوانید از روش قدیمیها استفاده کنید و جای گزیدگی را بمکید و تف کنید.
جوششیرین
بعد از گزیدگی اگر جوش شیرین در دسترس دارید کمی با آب مخلوط کنید و روی جای گزیدگی بگذارید این کار درد شما را کم میکند در غیر این صورت یخ هم مسکن خوبی برای از بین بردن سوزش ناشی از نیش زنبور است.
خمیر دندان
خمیر دندان ممکن است در لحظه اول بیشتر بسوزاند اما دردش را زودتر آرام میکند. هر ۵ ساعت خمیردندان را دوباره بزنید تا جای گزیدگی را بهبود ببخشد.
ترکیب سرکه سیب و جوش شیرین
این ترکیب هم خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و برای از بین بردن عفونت احتمالی بسیار مفید است. ممکن است کمی حس سوزش داشته باشد.
پیاز
پیاز رنده شده و یا خود پیاز نصف شده را روی جای نیش زنبور بگذارید تا بماند سوزش اولیه آن به ورم نکردنش میارزد.
عسل
روی جای گزیدگی عسل بمالید تا دردش آرام شود و مانع از ورم زیاد شود.
سیبزمینی
سیبزمینی را نصف کنید و روی جای گزیدگی زنبور بمالید. این کار درد و سوزش آن را کم میکند و باعث میشود جای گزیدگی زودتر خوب شود.
جعفری تازه را له کنید و روی جای نیش بگذارید.
استفاده از ادکلن و یا دئودورانت هم بیتاثیر نیست
عد از نیش زدن زنبور... - بلافاصله پس از گزش زنبور، با ناخن یا موچین، نیش زنبور را سریعا از پوست فرد بیرون بکشید. نیش او مانند یک نقطه سیاه می باشد. از فشردن کیسه زهری که به نیش زنبور متصل است پرهیز کنید، زیرا باعث آزاد شدن زهر بیشتری می شود.
- منطقه گزش را با آب و صابون بشویید. سپس با حوله خشک کنید.
- بر روی محل نیش زدن، کیسه یخ قرار دهید تا بی حس شود. هر 10 تا 20 دقیقه کیسه یخ را بردارید و دوباره بگذارید. این کار سبب کاهش ورم و خارش پوست می شود.
- برای کاهش ورم وخارش و قرمزی محل نیش زدن می توانید از کرم هیدروکورتیزون یا لوسیون کالامین استفاده کنید.
- از خاریدن منطقه گزیده شده جدا خودداری کنید، زیرا این کار سبب افزایش خارش و ورم می شود و خطر ابتلا به عفونت ها را افزایش می دهد.
- برخی افراد به نیش زنبور حساسیت زیادی نشان می دهند و ممکن است دچار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شوند. برای پیشگیری از شوک، پزشک روش های خاصی را تجویز می کند و باید این روش ها را به کار بست.
در حال حاضر 421 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 421 مهمان ها)