نوشته اصلی توسط milad-chavoshi اغا جای که نیش زده معلوم نیست بعدش مثلا دستمو نیش زده ولی از ارنچ به اون ور باد کرده هعی گرمای شدیدی میده رفتی تو لانه زنبور ؟ سوسول بازی در نیار
نوشته اصلی توسط Allaxa اقا حساسیت نشون داده بدنت برو دکتر ضدحساسیت بهت بزنن عادی نیست این وضعت بخدا دارم میمیرم از سر گیجه
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi اغا جای که نیش زده معلوم نیست بعدش مثلا دستمو نیش زده ولی از ارنچ به اون ور باد کرده هعی گرمای شدیدی میده خب پس دیگه این طبیعی نیست برو دکتر ...
نوشته اصلی توسط Hadi رفتی تو لانه زنبور ؟ سوسول بازی در نیار چیزم دهن پسر دایم گفت یه کندو پیدا کردم تو درخت بیا بریم بکنیم عسل طبعیی هست 1تومن میگیرن منم که 1تومن شنیدم گفتم باشه نمیدونم چندتا نیش زده ولی زده
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi بخدا دارم میمیرم از سر گیجه امروز خیلی گرم بود شاید گرما زده شدی یخ بزار روش
نوشته اصلی توسط Hadi امروز خیلی گرم بود شاید گرما زده شدی یخ بزار روش بخدا از سرما بخاری هارو بر نداشتیم
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi چیزم دهن پسر دایم گفت یه کندو پیدا کردم تو درخت بیا بریم بکنیم عسل طبعیی هست 1تومن میگیرن منم که 1تومن شنیدم گفتم باشه نمیدونم چندتا نیش زده ولی زده اگه تا فردا دیدی خوب نشد برو وگرنه شاید عوارض داشته باشه
پاشو برو دکتر . فایده نداره هر چی تحمل کنی بیشتر اذیت میشی . برو بیمارستان دکتر عمومی دارن یه شماره بگیر تا ویزیتت کنه ...
نوشته اصلی توسط K A M R A N پاشو برو دکتر . فایده نداره هر چی تحمل کنی بیشتر اذیت میشی . برو بیمارستان دکتر عمومی دارن یه شماره بگیر تا ویزیتت کنه ... از امپول میترسم
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi از امپول میترسم آمپول ترس نداره ... یه خورده درد داره که اگه شل کنی زیاد درد نداره ..... ولی پنی سیلین میسوزونه بدجور رفتم دکتر 6 تا برام نوشت یه دونه شم نزدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 52 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 52 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن