نوشته اصلی توسط Hadi آمپول ترس نداره ... یه خورده درد داره که اگه شل کنی زیاد درد نداره ..... ولی پنی سیلین میسوزونه بدجور رفتم دکتر 6 تا برام نوشت یه دونه شم نزدم بیا تل
نوشته اصلی توسط Hadi ترس نداره ... یه خورده درد داره که اگه شل کنی زیاد درد نداره ..... وای عزیزم چقدر کارکشته شدی
از آمپول میترسن خداااااااااااااااااا
هادی میگه شل کنی زیاد درد نداره
نوشته اصلی توسط Allaxa از آمپول میترسن خداااااااااااااااااا کیونم محل کار اموزی دانشجویان نیست که
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi کیونم محل کار اموزی دانشجویان نیست که اگه حساسیت شدید بود ظرف 10 دقیقه افقی میشدی
هوووووووووووووراااااااااا اااااااا ولز دومی رو هم زد پیش بینی زدم 2-1 ولز ببینیم چی میشه
نوشته اصلی توسط Allaxa اگه حساسیت شدید بود ظرف 10 دقیقه افقی میشدی حیف که خجالت میکشم بگم کجا هستم کجامو نیش زده کجام حساسیت کرده
نوشته اصلی توسط K A M R A N خجالت بکش از امپول میترسم چیه مثه مرد برو رو تخت دراز بکش فقط چند ثانیه طول میکشه عوضش سریع تاثیر میذاره و زود خوب میشی . مثل شیرِ جنگل باش باو آمپول که ترس نداره ولی پنی سیلین خیلی درد داره لاکردار جاشم تا 2 روز درد میکنه
نوشته اصلی توسط K A M R A N خجالت بکش از امپول میترسم چیه مثه مرد برو رو تخت دراز بکش فقط چند ثانیه طول میکشه عوضش سریع تاثیر میذاره و زود خوب میشی . مثل شیرِ جنگل باش شیر جنگل من؟؟ من شیر پاکتیم نیستم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 86 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 86 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن