یه جا هم تو آخرین اتوبوس عجیب اینکارو میکنه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کالیسی قسمت اخر لیز بخوره امتیازه سریال میچسبه سقف
بی شرفا از دیروز سرعت منو از 400 کیلوبیت زدن 100 کیلوبیت امروز زنگ میزنم به دختره دارم میگم سرعتم از دیروز شده 100 تا در حالی که باید 400 تا باشه
برمیگرده میگه چطور با سرعت 400 تا دان میکنی شما باید 200 تا باشه گفتم از خودت بیانیه صادر نکن سرویس 2 مگ 1 به پنجه که میشه همون 400 کیلوبیت
تنها منم نیستم همه دارن با این سرعت دانلود میکنن اونوقت چطور شما میگی 200 کیلوبیت قشنگ
هر روزم دارم 1 گیگ میگیرم 4 تومن یعنی ماهی 120 تومن فقط پول حجم میدم چیزی هم دان نمیکنم همه رو میزارم آخرشب
سرعت منم دوباره کم شده یه کم اومده رو 1.3 ..
یک خانوم بی شخصیتی دست زده دوباره ..
باس با همون با شخصیت قبلی صوبت کنم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 600 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 600 مهمان ها)