نوشته اصلی توسط HADIS دکترای دامپزشکی دامپزشکی رو خیلی دوست دارم تا 15-17 هزار شبانه قبول میشن خیلی مفته
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Allaxa معاف الدوله بترکه چشم و چال حسوداش
نوشته اصلی توسط MaMaTiR بابا ولش کن اون بدبختو به جا اون این دیوثا که حق منو تو رو میخورن ی ابم روش ی بلایی سرشون بیاد یادت اون قدیم هر کی فحش میداد میگفتیم با کی بودی برمیگشت میگفت صدام الان صفاریان همون نقش رو برا من داذه تا یه تکونی ندی دعا نمیگیره
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط R A S O O L دامپزشکی رو خیلی دوست دارم تا 15-17 هزار شبانه قبول میشن خیلی مفته میدونم دوس داری ک گفتم امسال قبولی ایشاالله
نوشته اصلی توسط MaMaTiR در کل تعدادش تو زنا بیشتر بعدم ارثی اکثرش.. یکی از والدین مینور باشن امکانش بالا میره یکی از والدین مینور باشه : پنجاه درصد بچه سالم پنجاه درصد مینور هر دو مینور باشن: پنجاه درصد مینور پنجاه درصد ماژور
نوشته اصلی توسط HADIS میدونم دوس داری ک گفتم امسال قبولی ایشاالله اگه پرسپولیس قهرمان بشه منم قبولم
نوشته اصلی توسط Allaxa یکی از والدین مینور باشه : پنجاه درصد بچه سالم پنجاه درصد مینور هر دو مینور باشن: پنجاه درصد مینور پنجاه درصد ماژور ژنتیک سوم
نوشته اصلی توسط R A S O O L بترکه چشم و چال حسوداش چن سانته؟؟؟ اگه داری البته
اگه دکتر دامپزشک شدید من سگ دارم به تعداد بعلاوه کبوتر میارم راحت دخل یه روز تو ماهتون رو میبندم براتون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 65 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن