نوشته اصلی توسط HADIS چ خبره من دامپزشکی دوس ندارم غم تنهایی اسیرت میکنه - تنهایی هامو با حیوون هام پر میکنم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow یه قرص گرفتم واسه جلوگیری از ریزش مو یه نژاد سگ 80 هزارتومن بعد یه قرص دیگه گرفته واسه یه نژاد دیگه 140 هزارتومن جالبه بدونی کسی که دامپزشکی می خونه هم می تونه مطب داشته باشه هم داروخونه هو آزمایشگاه یعنی هم زمان از سه جا درآمد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط MrCrow غم تنهایی اسیرت میکنه - تنهایی هامو با حیوون هام پر میکنم بیا اون 500 تومنو به من بده یه نفره تنهایی هاتو پر کنم
!?Who Cares؟!
ولی جدا دامپزشکا خیلی آروم تر و خوبتر و مهربونتر از بقیه دکتران بقیه انگار ک...و...نشون گذاشتی
نوشته اصلی توسط MrCrow غم تنهایی اسیرت میکنه - تنهایی هامو با حیوون هام پر میکنم
نوشته اصلی توسط R A S O O L مگه پرتغال حذف نشد ؟؟؟ نه تفاضل گلش بهتر بود از ترکیه و البانی صعود کرد تفاضل گلش 0 بود
نوشته اصلی توسط R A S O O L جالبه بدونی کسی که دامپزشکی می خونه هم می تونه مطب داشته باشه هم داروخونه هو آزمایشگاه یعنی هم زمان از سه جا درآمد من اینجا که میرم همینجوریه دیگه یه دکتر همه اینارو هم داره - باور کن راحت شبی 10 میلیون کاسب میشه
نوشته اصلی توسط Malware بیا اون 500 تومنو به من بده یه نفره تنهایی هاتو پر کنم نزن این حرفو تاج سر منی
دارم کم کم علاقمند میشم
نوشته اصلی توسط MrCrow من اینجا که میرم همینجوریه دیگه یه دکتر همه اینارو هم داره - باور کن راحت شبی 10 میلیون کاسب میشه داماد خانواده دوست من 29 سالشه الان یه مزدا 3 داره گفته میخوام یه ماشین هم واسه خانومم بخرم ! خیلی پولداره تو این سن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 517 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 517 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن