اون چیه آویزون کرده از گردنش
اون چیه آویزون کرده از گردنش
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من کاورو نگاه کنید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا حضرت مولانا خودت ظهور کن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
به نظرم صفحه 134 تاپیکت رو کلا بزن پاک کن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب آمدی بانی شدی بر من صعودم را
رفتی و من راحت پذیرفتم فرودم را
خوب آمدی تا گل کنم در زندگی اما
با رفتنت آتش زدی بود و نبودم را
سیگار روشن میکنم همراه یک قهوه
شاید که خاموشش کند بغض کبودم را
با هر پک از سیگار خود الهام می گیرم
تا بهتر از ریشه بسوزانم وجودم را
پایان فنجانم پر از خاکستر؛ ای باران
امشب ببر بر آن زنا زاده درودم را ...
بهزاد شهبازی
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
این چه قانونیه جدیدا گذاشتن تیم سوم گروه هم صعود کرده
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
هیچ کس درباره سربازها صحبت نمیکند
تی وی لال شده
همیشه 16 تیم بودن 4 گروه میشدن راحت 8 تیم میرفت بالا و تا فینال دو به دو مشکلی پیش نمیومد
ولی این دفعه چون 24 تیمی بود 6 گروه شدن 12 تا میومد بالا 4 تا کم داشتن واسه اینکه بشه دو به دو بازی کنن برن فینال و هیچی اضاف نیاد ...
واس همین از بین 6 گروه باید 4 تا نفر سوم گروه بیان بالا
در حال حاضر 522 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 522 مهمان ها)