سینجول بیا تل کارت دارم
سینجول بیا تل کارت دارم
برای شیرازیها اشترم و باقی جنوبیها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوب است
تجمع معترضین مقابل ساختمان پرسپولیس
طاهری در جمع هواداران پرسپولیس خطاب به آنها گفت:
شمااگر طرفدار پرسپولیس هستید مقابل باشگاه پرسپولیس جمع شوید اینجا که جای تجمع کردن نیست.اعتراض شما ربطی به فدراسیون ندارد.
هر بازیکنی برای دسته یک یا لیگ برتر باشد حق خودش می داند که قراردادش را فسخ کند. اما این فسخ اثرگذار نیست.
ما اعتراض مان را کرده ایم. باید به کمیته انضباطی برود و آن جا بررسی شود.
طارمی به باشگاه آمد. با او و مدیربرنامه هایش کاملا تمام کردیم. به ما بلیتش را نشان داد و گفت با یکی از اقوامم می خواهم به ترکیه برای یک سفر تفریحی بروم و زود برمی گردم. ما هم گفتیم برو و برگرد و سرتمرینات حاضر شو که این اتفاقات رخ داد.
دوست داری چیزی بگی
نتونی چیزی بگی
اینجوری خیلی بدِ غصه داره زندگی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
کصخل داره میگه با هم پستی من صحبت کردن خوو لامصب 3 تا جام میخواد بازی که امسال تو الدنگ بز میتونی چندتا پست بازی کنی باید بازیکن میگرفت ریدن دیگه فایده نداره ماله کشی و ایناا
در حال حاضر 102 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 102 مهمان ها)