[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساکو و رسول پست دومی رو هم پاسخ گفتن تشکر مینمویم
حالا نوبت تو پاسخ کامل بده
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریاضی مهرو ماه
فیزیک گاج نقره ای
شیمی مبتکران ( ولی نکته اضافه زیاد داره )
زیست نشر الگو
دینی گاج نقره ای
عربی من مبتکران داشتم ولی گاج سفید بهتره
زبان کتاب دکتر رضا کیاسالار ( کتابِ لغت کنکورشم خوبه ی کتاب کوچیکِ لغتِ)
ادبیات نداشتم نمیدونم ولی واسه زبان فارسی کتابِ پنج بحث خیلی خوبه
الیاس تو چطور 5 تومن میدی بابت دانلود رایگان شبانه ؟! من ندادم یا فرق میکنه چجوریه
خدا خیرت بده @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Alt+ctrl+print screen رو یادم دادی از پستای اینا عکس گرفتم دیگه نیاز نیس دورشو قیچی کنم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادبیات و عربی و دینی و ریاضی و بیشتر از بقیه کار کن تاثیر زیادی داره مخصوصا ریاضی ک اکثر تجربیا ضعیفن
من رشتم مهندسی مکانیکه یونی گیلان خوندم
ارشدش هم یونی همدان بودم یک سال رفتم تصمیم گرفتم برم پزشکی یا دندون انصراف دادم رفتم خدمت
دیدم همه مینالن استادها میگن ما انقد جان کندیم حقوقمون هیچی نیست دکترها پولدارن ما بدبختیم منم دلم پول خواست
ریاضی و فیزیک خدا رو شکر با اون درسایی که تو یونی پاس کردیم هیچ مشکلی ندارم چن تا کتاب تست نگاه کردم اون 2 تا درس حله
مشکلم سر زیسته که هیچی بلد نیستم چون دبیرستان ریاضی بودم
و شیمی که یادم رفته
پدر مادرو به لجن کشیدن هر چی اعتقادو بارو
حالا نظر شما چیه
1- وقتی رو که بابت بلد بودن ریاضی و فیزیک بدست میارم بیشترشو بذارم برا زیست و شیمی تا هر 4 تا رو تا یه حد خوبی برسونم
2- ریاضی و فیزیک رو برسونم به اوج قله ولی زیست و شیمی معمولی بزنم..
کدوم از نظرتون بهتره؟؟؟
ضمنا درصد های عمومی پایین زده بودم سال 87 که کنکور دادم
فارسی 58
عربی 72
دینی 58
زبان 54
کاش عمومی بالا بزنم
در حال حاضر 178 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 178 مهمان ها)