آهان واسه پزشکی و دندون ریاضی و فیزیک ضریب 2 داره ، شیمی 3 زیست 4
روشون کار کن
این قسمت تخمین رتبه برو جالبه درصد میزنی حدود رتبه رو میگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با توجه به شرایطم نظر بدین
هر چی که بتونه کمکم کنه
هر چی نظر تشریحی تر بهتر
وقتتو بیشتر بذار روی زیست و شیمی و عمومیا ( ادبیات عربی دینی ) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید داداش نظر شخصیمه ولی کار کاملا اشتباهی میکنی 5-6 سال درس خوندن تو رشته ای مثل مهندسی مکانیک انصراف دادن از ارشد بعد دوباره نشستن سر کنکور تجربی و 7 سال رفتن سر کلاسو شیفتو غیره؟!! میدونی تو 7 سالی که پزشکی میخونی توانایی انجام هیچ شغلیو به غیر از درس خوندن نداری ؟مگه قراره آدم چند سال درس بخونه یا عمر کنه ؟ فکر نمیکنی 7 سال دیگه پزشک عمومی هم عین مهندسیا اشباع شه وباید واسه تخصص امتحان بدیو اگه قبول شدی 4 سالم اونجا عمرت بره؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درصدهای اختصاصیم واسه سال 87 رو میذارم
ریاضی 46
فیزیک 38
شیمی 33
خب الان تست کردم سایتی که دادیو همه درسها رو میانگین زدم 50 این اومد
تخمین رتبه براساس کنکور 94 در منطقه 1 احتمالا بین 850 تا 1000 است
تخمین رتبه براساس کنکور 94 در منطقه 2 احتمالا بین 1000 تا 1500 است
تخمین رتبه براساس کنکور 94 در منطقه 3 احتمالا بین 500 تا 600 است
واسه دندون و پزشکی چه رتبه هایی نیازه؟؟؟
من همین دندون گیلان یا پزشکی گیلان میخوام که خانومم از خونوادش دور نشه خرج الکی خونه و ... ندم !!!
تک رقمی بیار برو زیست فناوری، آرزوی دست نیافتنیِ من
در حال حاضر 354 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 354 مهمان ها)