ینی خاک بر سرتون ..
ینی خاک بر سرتون ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نامحدود سرعت میاره پایین ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم خور خوتکی گف ترافیک ته میکشه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
دیگه کاریه که کردم 2 سال پیش باس میگفتی
ینی میگی از نو برم ارشدمو قبول شم؟
ارشد مکانیک باس بره کارخونه کار کنه زیردست بقیه باشه من شخصیتم اصلا به زیردست بودن نمیخوره
واسه دکترا مکانیک هم باس خیلی بیشتر از دکترای پزشکی زحمت بکشی
دلم 2 تا منشی ترگل ورگل میخواد که دورم بچرخن
ازدواجمو کردم وضع مالی خانواده هم بد نیست ضرر خاصی دارم نمیکنم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد اینکه میخوای درس رو بیخیال بشی نظری ندارم ولی اگه واقعا پزشکی دوست داری هیچ وقت دیر نیست ! هستن با سنین بالای 40 سال هم کنکور شرکت می کنن ! ولی اینو بدون طبق چیزی که من از پزشک ها و بقیه شنیدم رشته پزشکی رفتن تازه شروع سختیه چون کتاب های بسیار حجیمی داره !
ولی به نظر من باید از همین تابستون شروع کنی تو همین هفته ی آینده استارت رو بزن و شروع کن و منابعی که معرفی شد رو تهیه کن بیشتر تمرکزت رو بزار روی زیست و شیمی و دینی و ادبیات چون بیشترین ضریب رو دارن
تجربی فقط محدود به پزشکی نیست و رشته های دیگه ای داره که درآمد ها و مزایای بسیار بالایی دارن ولی اگه بتونی پزشکی بخونی بعدشم یه تخصص بگیری یعنی الان 26 سالته حودودا اون موقع میشی 37 ساله ! توی 37 سالگی لنگه نداری کلی درآمد های آنچنانی در انتظارته
کلیه ی دروس نسبت به سال 87 خیلی سخت تر شدن بخصوص شیمی و زیست و باید تست های خیلی سختی رو کار کنی
باز هم اگه سوالی بود حتما بپرس
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
اقا این شرکت بازاریابی شبکه ای biz هرمی نیست؟؟ کسی میدونه؟
در حال حاضر 652 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 652 مهمان ها)