خورخوتک
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قصد کرده ام بعد مدت مدیدی به تلگرام بازگردم، آیا کار خوبیست یا خیر؟! در این مسئله رای مشاور اعظم چیست؟!
!?Who Cares؟!
وقتی که از وقت استفاده بهینه نمیشه.. تلگرام حداقل باعث میشه افکار بیخود دور بشه از ادم.. وقتت رو با افراد دیگه بگذرونی.. یا در صفحات پوچ
اخرشم همونه.. پوچ در پوچ
اوه اوه چه خبره ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول زده شبکه خبر.. ی بسته تخمه گذاشته جلوش داره میبینه و تخمه میشکنه
آخه اصل مشکل من تو تلگرامه... برم توش هی بیشتر و بیشتر چشمم بهش میخوره و هی خاطرات بیش از پیش جون میگیرن و بدتر اعصابم خورد میشه ولی از یه طرفی هم فک میکنم برم تو یه گروه جدید و یه حرفی چیزی بزنم با افراد ناشناس و دو تا جمله رد و بدل بکنم شاید خوب باشه واسم... ندومبه که چه کنم
!?Who Cares؟!
در حال حاضر 490 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 490 مهمان ها)