نوشته اصلی توسط Chavosh بینیم چجوره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خیلی تخمیه
نوشته اصلی توسط Hadi خیلی تخمیه واقن ؟
نوشته اصلی توسط Hadi @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تا پیمان هست چه غم دارم چو کاره؟!!
نوشته اصلی توسط Chavosh واقن ؟ آره .. برا چته این قیافه هم نداره ...مودم خواستی بیا مال خودمو مفت میدم بت بگیر همیشه به دنبال مارک متفرقه هستی tp link بگیر زایکسل ...
نوشته اصلی توسط peyman.2012 چو کاره؟!! راجب این شاتل اگه فیبر نوری بگیره منم فیبر نوری میشم یا باید چه کار کنم که فیبر نوری بشم
peyman.2012
نوشته اصلی توسط Hadi آره .. برا چته این قیافه هم نداره ...مودم خواستی بیا مال خودمو مفت میدم بت بگیر همیشه به دنبال مارک متفرقه هستی tp link بگیر زایکسل ... الان همینجوری زد زدی یا نظر کارشناسی دادی دیوث
نوشته اصلی توسط Chavosh الان همینجوری زد زدی یا نظر کارشناسی دادی دیوث الکیه چیه توام ...من دیگه پیر شدم تو مودم و این چیزا
نوشته اصلی توسط Hadi راجب این شاتل اگه فیبر نوری بگیره منم فیبر نوری میشم یا باید چه کار کنم که فیبر نوری بشم فیبر نوری و شاتل؟؟ مگه میشه اصن هادی
نوشته اصلی توسط peyman.2012 فیبر نوری و شاتل؟؟ مگه میشه اصن هادی ن میگم الی گفت اگه مخابرات پدسگ به شاتل فیبر نوری بده
هادی پیمان این سیم تلفن از کوچه میاد فرقی میکنه کدومشو به کدوم یکی از دو سیم خونه بزنی یا نه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 239 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 239 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن