یکی جواب بده اگه میدونه مهمه ..
یکی جواب بده اگه میدونه مهمه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب امیر عزیز اینو از اول میگفتی . وقتی جواب نمیدی یه حس بدی به آدم دست میده . حالا امیر این حرفمو یه شوخی دوستانه حساب کن بدت نیادا من باور نمیکنم که شما میگی کامنت ها رو تایید نمی کنم، مدیریت کل سایت با شماست همه کاره سایت شمایی . پست امین رو شما گذاشتی شما تایید نکنی پس حتما" الیاس یا کیارش تایید میکنن . کیارش که فقط آلبوم میزنه الیاسم که هیچ 9 میخوابه ناراحت نشیا چون میدونم جنبه داری شوخی کردم فقط نمیدونم چرا از من خوشت نمیاد . هرچی تگت میکنم نقل میگیرم جوابمو نمیدی ، حس بدی داره امیر جواب بده اگه اشتباهی دارم یا از رفتارم، پست هام راضی نیستی بگو خودمو اصلاح میکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دایره حمله کاربران اینترنتی اما محدود به فوتبالی ها نیست. شکیرا، دختر باراک اوباما، آزاده نامداری، سخنگوی کاخ سفید، هانیه توسلی، لئوناردو دی کاپریو، گلشیفته فراهانی، بنیامین نتانیاهو، قاتل ستایش، کولیندا کیتاروویچ(رییس جمهور خانم کرواسی)، محسن چاوشی، ابرو گوندش، الهام چرخنده، برخی بازیگران فیلم های مستهجن و ... مثال های دیگری هستند.
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 177 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 177 مهمان ها)