[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیادن بابا منم نظر تو رو داشتم یکم از اون بالا بیا پایین برو پایین شهر مشهدو بچرخ این پوپولیسته بزارن بیاد تو انتخابات بلده چجوری خر کنه .کافیه بگه یارانه نفری 200 تومن میدم .مردم حافظه تاریخی ندارند یادشون میره اصلا این بابا ریده به مملکت رفته . وقتی کسخلی مثل دونالد ترامپ داره تو امریکا رای میاره دیگه تو ایران چه انتظاری داری. روحانی نفوذی نداره کامل دارن سنگ اندازی میکنن الان به طور غیر مستقیم دارن با کوبوندن داداشش تسویه حساب میکنن.خود دولت و سیاسیون اصلاح طلب دارن خطرشو حس میکنن.
احمدی نژادو اصلا دست کم نگیرید . من به شخصه تا آخر عمرم فقط تو انتخاباتی شرکت میکنم که اینم توش باشه به نفر مقابلش رای بدم تا درنیاد!!!
سروش قهرمانلو خیلی باحال بود گفت یزدانی .. بعد گفت کاملا پاپِ خیلی بهش حال بدیم پاپ راک![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
" یه خونه کوچیک " , " کلنجار "![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
حالم رو خراب کرده
دلم رو کباب کرده ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]![]()
در حال حاضر 74 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 74 مهمان ها)