نوشته اصلی توسط Hadi رفتم خیابان چند تا دخترو دیدم از همون جا آبم ریخت تو شلوار یه مجله هم بود اسمش کوک بود راجب مانتو بود جان تو عکس یه فرشته ای رو سر تا پا زده اونو خواستم بگیرم 10 هزار تومن بود نگرفتم ولی قشنگ نگاش کردم الان حافظه م پر شده واسه شب پس امشب عملیات شب جمعه داری خخخخخ
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نوشته اصلی توسط S O L D I E R پس امشب عملیات شب جمعه داری خخخخخ ن بابا شوخی مکنم ولی هفته ای یه بار میزنم اگه نزنم خودش دست به کار میشه میریزه تو شلوار
مهدی یغمایی
نوشته اصلی توسط Hadi ن بابا شوخی مکنم ولی هفته ای یه بار میزنم اگه نزنم خودش دست به کار میشه میریزه تو شلوار خخخخخ میره رو اتوماتیک
نوشته اصلی توسط Gsshop مهدی یغمایی
من تو خدمت بعضی وقتا انقد فشار میومد روم وقت نگهبانی نصف شب میرفتم تو کانکس یا بنذ 911
نوشته اصلی توسط Hadi ن بابا شوخی مکنم ولی هفته ای یه بار میزنم اگه نزنم خودش دست به کار میشه میریزه تو شلوار زود انزالی گرفتی
نوشته اصلی توسط Hadi من تو خدمت بعضی وقتا انقد فشار میومد روم وقت نگهبانی نصف شب میرفتم تو کانکس یا بنذ 911 اوه یس...
نوشته اصلی توسط ehsan1361 زود انزالی گرفتی البته اینم بگم همیشه اینجوری نیست بعضی وقتا خواب شهوتی ببینم میریزه
نوشته اصلی توسط Hadi البته اینم بگم همیشه اینجوری نیست بعضی وقتا خواب شهوتی ببینم میریزه پس هنوز روزنه امیدی هست به فکر آینده باش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 369 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 369 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن