سجاد ازش میپرسیدی از اون خانم اسپانیایی لب گرفته یا نه
سجاد ازش میپرسیدی از اون خانم اسپانیایی لب گرفته یا نه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
میلاد منتشر شده. با یکی از همکارام گرفتیم
محمد معتمدی همچنین درباره برنامه کاری خود جدای همکاری با خنیاگران مهر تصریح کرد:« من از ابتدای سال به توصیه پزشکان، بیشتر استراحت کرده و کمکار شدم چون هم شرایط صوتی حنجره و هم شرایط جسمیام اقتضا میکرد که مدتی را استراحت کنم. پس از آن به مرور درصدد برنامهریزی برای یک سری کارهای تولیدی و کنسرتی برآمدم که فعلا در حال انجام زیرساختهای آن هستیم تا در آینده به جامعه عرضه شوند. هماکنون 4،5 مجموعه اثر در حال تولید دارم که برای هر کدام حدود 5،6 قطعه به صورت ثابت تولید شده و در ادامه برای آنکه هر کدام این آلبومها به عنوان یک مجموعه به بازار عرضه شود، قطعاتی متناسب به آنها افزوده خواهد شد. من همه آلبومهایم برایم عزیز هستند اما فکر میکنم آثاری که در دست تولید و انتشار دارم، در کارنامه هنریام جزو برترینها هستند. آهنگساز بخش عمدهای از آثاری که مراحل تولید خود را میگذرانند، خودم هستم و حتی شعر تعداد زیادی از آنها را نیز خودم سرودهام. برخی از آثار در دست تولیدم، در قالب ضبط آلبوم و عدهای دیگر در قالب هم ضبط آلبوم و هم اجرای کنسرت هستند. در حال حاضر با گروه خودم مشغول تمرین هستیم و فکر میکنم در زمستان امسال از برخی از این آثار رونمایی کنیم و اگر جامعه برای اجرای کنسرت این آثار تقاضا داشته باشد، ما با دستور خود متقاضیان جامعه، کنسرت این آلبومها را برگزار خواهیم کرد.
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
مجتبی کدوم مجتبایی؟
برسر خود بزن و نعره بکش
دست آزاد و دهان آزاد است![]()
یه مصاحبه قبل عید با بابک زرین داشتم، 5 دیقه صحبت می کرد، اخر سر می گفت اینجاشو کار نکنین لطفا
دهنت سرویس بیکار نیستیم که به حرفات گوش بدیم![]()
در حال حاضر 122 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 122 مهمان ها)