تو داری میگی ترافیک سرویس من اونو جداگونه خریدم
تو داری میگی ترافیک سرویس من اونو جداگونه خریدم
مخابرات دیوث مثلا یه ماهه 5 گیگ میگیری بعد اون 5 گیگ عرض یه هفته تا 10 روز مصرف میشه بعد حالا 5 گیگ . یا 10 گیگ میگیری
دیگه تا تاریخ پایان سرویست مهلت داری استفاده ش کنی وگرنه هر چقدرش بمونه سوخت میشه چه 5 گیگ چه 10 گیگ . .. بعضی وقتا من 3 گیگ داشتم یادم نبود سرویسم تموم میشد دیوثا 100 مگ هم بت نمیدادن .
ولی ازینور ..
امید بر اینکه کنتور مصرف حجم تمام شرکتا از قبیل شاتل و آسیا از کار بیوفته یه هفته
نمیدونم سال 91 بود یا 92 مخابرات تازه سرویس های نامحدود رو برداشته بود و محدود گذاشته بود
تا 1 - 2 ماه اول - واسه اکثر کاربراش کنتور نمینداخت صبح تا شب دانلود میکردیم بعد اومدن کلا سیستم نرم افزاری شو عوض کردن درست شد
یه مدت که اونجوری بود .. یه مدت هم برعکس شده بود 7 ساعت هر چه دانلود میکردی تو روز کم نمیکرد . عوضش شبا 1 تا 7 کم میکرد منم از خدام بود میگرفتم میخوابیدم
اینم مال اون اوایل بود ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی واقعا خاک بر سرت ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 245 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 245 مهمان ها)