نوشته اصلی توسط KAMRAN8 هادی پخ ت رو چک کن زود این الان مثلا جه بود ..
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اون لینک قبلی که خودت گذاشتی اون کدوم نسخه هستش ؟! این سافت 98 هم گفته نسخه ای که مایکروسافت قرار داده retial هستش یعنی ولوم دستکاری شده .. ! مال خودت که فایل ایمیج گذاشتی کدوم نسخه ست ؟!
نوشته اصلی توسط Hadi این الان مثلا جه بود .. انتظار داشتی چی باشه خو جالب نبود الان میام اونجا
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 انتظار داشتی چی باشه خو جالب نبود الان میام اونجا نخیر جالب نبود دودول قشنگ
نوشته اصلی توسط Hadi نخیر جالب نبود دودول قشنگ بگو الان میام اونجا
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 بگو الان میام اونجا این خودش هلاک شیر بود بعد داشت دخترای دیگه رو نصیحت میکرد ارواح عمه ش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Hadi اون لینک قبلی که خودت گذاشتی اون کدوم نسخه هستش ؟! این سافت 98 هم گفته نسخه ای که مایکروسافت قرار داده retial هستش یعنی ولوم دستکاری شده .. ! مال خودت که فایل ایمیج گذاشتی کدوم نسخه ست ؟! من از همین سافت گرفتم
Hadi
نوشته اصلی توسط Amir سامانه پیامکیت فعال شد ؟؟ اره الان ثبت نام کردم وارد سامانه شدم موقع ثبت نام برات رمز عبور میفرسته به همون شماره موبایل
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 325 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 325 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن