من در آئينه رخ خود ديدم
و به تو حق دادم.
آه می بينم... می بينم
تو به اندازه ی تنهايی من خوشبختی
من به اندازه ی زيبايی تو غمگينم ...
من در آئينه رخ خود ديدم
و به تو حق دادم.
آه می بينم... می بينم
تو به اندازه ی تنهايی من خوشبختی
من به اندازه ی زيبايی تو غمگينم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
شهرام امیری، پژوهشگر اتمی ایران اعدام شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم مهدی باقریان فوق العاده زیباست ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم 720
از همه پرسیدی به جز من من اینجا بوق بودم
من یه سرچ کامل زدم واست هیچ برنامه ای واسه این کار نیست وسلام. اما ...
از طریق تنظیمات مودم 192.168.1.1 میشه یه کارایی کرد ...
لینکای زیر رو بخون، شاید تنظیمات مودمت با اونی که توو آموزشه فرق کنه که مهم نیست یه کم دقت کنی متوجه میشی
فقط موندم واسه چی میخوایی این کارو بکنی میخوای داداشتُ بزاری سر کار نکن پسر جون گناه داره خودت سرعت 1 مگ میخوای اونوقت وای فای داداشتُ میخوای دست کاری کنی
امروز 37 تا doom فروختم
شهرام و سعید و موسا اعدام
شهرام احمدی - شهرام امیری
منم به پیش دل خجل، نمیبُرد دل از تو دل
میکُشدم دلواپسی، اگر به دادم نرسی...
!?Who Cares؟!
در حال حاضر 370 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 370 مهمان ها)