چه شود هررا ، پوگبا ، کریک ، لینگارد ، فلینی (این زیاد مهم نیست) ، رونی ، میختاریان ، اشنایدرلین ، یانگ ، مارسیال ، زلاتان ، بلیند ، دخیا ، دارمیان ، شاو ، بیلی ، رشفور ، دیپای ، والنسیا ، اسمالینگ ، جونز ، روخو
چه شود هررا ، پوگبا ، کریک ، لینگارد ، فلینی (این زیاد مهم نیست) ، رونی ، میختاریان ، اشنایدرلین ، یانگ ، مارسیال ، زلاتان ، بلیند ، دخیا ، دارمیان ، شاو ، بیلی ، رشفور ، دیپای ، والنسیا ، اسمالینگ ، جونز ، روخو
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
لیورپولی کثیف خودتون رو آماده کنید واسه تحقیر شدن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
دفاتون ریدستالبته هنوز مونده به ریده بودن دفاع ما برسهولی شما پشت دفاعتون دخیا رو دارین ما منگوله
دفاع که بعد از ویدیچ و فردیناند همیشه همین برنامه گند زدن رو پیش رو داشته - یورگن یکی خریده که به جای اون مرده ی متحرک بزاره
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
چقدر خوبه که یه درخت چنار تحت تمامی شرایط وسط زمین داشته باشی ، هیشکی هم ندونه دقیقا پستش چیه و واسه چی باید باشه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
یه چیزی بگم ..
شما از داخل سایت دانلود کردین ؟! اینو امیر نذاشته ولی فک کنم از 192 تبدیل شده به 320 ...
برین تو بیپ تونز بگیرید اگه نگرفتین اونجا خیلی کیفیت بهتری داره .. چون من یه آهنگشو گرفتم با آهنگ اینجا مقایسه کردم خیلی بهتر بود
من اعتبار ندارم وگرنه میخریدم لینکشم میفرستادم اگه شما گرفتین قبلا برای منم بفرستین از همون بیپ تونز دمتون گرم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم عکس زمستونی تهران
من از سایت ممر گرفتم کیفیتش هم عالیه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 248 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 248 مهمان ها)