دوستمو دیدم میگم چیشد قبول شد زیر 100 شدی با یه حالتی که انگار همین الان ننش مرده ؟؟ میگه نه نشد میلاد اعصابم خورده شاید موندم بازم پشت کنکور ؟؟ میگم حالا چند شدی ؟؟؟ میگه بیخیال ابروم پیش دختره رفت بالا شدم دیگه دختره هم پرید ؟؟ بعد دو ساعت میگمو میگه گفت 264 شدم الان میخواد پشت کنکور بمونه
رفیقت خیییییییلی خیلی خیلی زیاد کسخله یه دکتری ببرینش
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
مشکل از خودتونه ابلهایی مث شما میرن از این سایتا درپیت فایل ویندوز می گیرن من فقط با اپدیت ویندوز از سون کردم ده الان هم با زدن یک دکمه اگه بخوام ویندوز رو از اول نصب می کنه ویندوزم هم مث برق میاد بالا در حد 30 ثانیه
من گفتم از مایکروسافت ..
بعدشم الان سافت 98 یکی از بزرگترین مراجع نرم افزاریه .. کار به بقیه ندارم
بعدشم الان سافت 98 یکی از بزرگترین مراجع نرم افزاریه .. کار به بقیه ندارم
بعدم تو ویندوزت قانونیه خب مسلما بهتره ..
نه اسکل جان ویندوز قانونی کجا بود این از گشادیش همینجوری زد اپ بعدش که تموم شد مث عن خشک شده یه هفته بدون وین 10 بود یکی اومد بش گفت فلان کد رو بزن وین 10 اومد بالا
مشکل از خودتونه ابلهایی مث شما میرن از این سایتا درپیت فایل ویندوز می گیرن من فقط با اپدیت ویندوز از سون کردم ده الان هم با زدن یک دکمه اگه بخوام ویندوز رو از اول نصب می کنه ویندوزم هم مث برق میاد بالا در حد 30 ثانیه
تو کلا تو عمرت یه بار وین گرفتی بعد به ما میگی ابله سایتا که از خود سایت مایکروسافت اپ کرده میگی درپیت مجبوری تف بدی بیا برو یه بیت شر بذار با این چیزا کار نداشته باش
نه اسکل جان ویندوز قانونی کجا بود این از گشادیش همینجوری زد اپ بعدش که تموم شد مث عن خشک شده یه هفته بدون وین 10 بود یکی اومد بش گفت فلان کد رو بزن وین 10 اومد بالا
والا یادم میاد یه بار میخواست بره از 7 آپدیت کنه به 10 اومد گفت قانونیه ویندوزم
تو کلا تو عمرت یه بار وین گرفتی بعد به ما میگی ابله سایتا که از خود سایت مایکروسافت اپ کرده میگی درپیت مجبوری تف بدی بیا برو یه بیت شر بذار با این چیزا کار نداشته باش