صفحه 4278 از 8550 نخستنخست ... 327837784178422842684276427742784279428042884328437847785278 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 42,771 به 42,780 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فوق حرفه ای
    شب آغاز هجرت تو
    شب در خود شکستنم بود
    شب بی رحم رفتن تو
    شب از پا نشستنم بود
    شب بی تو ، شب بی من
    شب دل مرده های تنها بود
    شب رفتن ، شب مردن
    شب دل کندن من از ما بود

واسه جشن دلتنگی ما
    گل گریه سبد سبد بود
    با طلوع عشق من و تو
    هم زمین هم ستاره بد بود
    از هجرت تو شکنجه دیدم
    کوچ تو اوج ریاضتم بود
    چه مومنانه از خود گذشتم
    کوچ من از من نهایتم بود

به دادم برس به دادم برس
    تو ای ناجی تبار من
    به دادم برس ، به دادم برس
    تو ای قلب سوگوار من

سهم من جز شکستن من
    تو هجوم شب زمین نیست
    با پر و بال خاکی من
    شوق پرواز آخرین نیست
    بی تو باید دوباره برگشت
    به شب بی پناهی
    سنگر وحشت من از من
    مرهم زخم پیر من کو ؟
    واسه پیدا شدن تو آینه
    جاده ی سبز گم شدن کو ؟
    بی تو باید دوباره گم شد
    تو غبار تباهی

با من نیاز خاک زمین بود
    تو پل به فتح ستاره بستی
    اگر شکستم از تو شکستم
    اگر شکستی از خود شکستی
    به دادم برس به دادم برس
    تو ای ناجی تبار من
    به دادم برس به دادم برس
    تو ای قلب سوگوار من
    شب بی تو ، شب بی من
    شب دل مرده های تنها بود
    شب رفتن ، شب مردن
    شب دل کندن من از ما بود

2. کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    برخیزو آن لُنگ را ببر بر سر در خانه بکوب بر طبل شادانه بکوب
    لُنگیا تبریک بالاخره قهرمان شدید آن هم المپیک

فوق حرفه ای
    ژانگ جیک فینال المپیک رو ببازی اینطوری بی سابقس ژو ژین حداقل یه ست میبرد لُنگ خیلی آمادس دیوث اصن تا الان سابقه نداشته یه لنگی اینقد آماده باشه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    نه باو میدانم ..
    اونو گفتم به خاطر سرعتی که من دارم روی 400 ...منظورم محدودیت سرعت بود

محدودیت پهنای باند
    کاملا درسته اما اون مساله محدودیت پهنای باند مشکل منطقه ایه و ارتباطی هم که با بحث ایجاد محدودیت در تایم شبانه نداره

نقل قول نوشته اصلی توسط Malware نمایش پست ها
    عادی 2 مگ...
    آخه یکی دو روز اول نبود... تازه دو روزه از 1 سرعت میاد پایین...

خو این چه کاریه... حداقل یه جا بنویسن که ما نمیزاریم حتی شبونه هم یه آب خوش از گلوتون پایین بره که آدم تکلیفش مشخص شه...
    این دیوث از اولشم چشم دیدن نت منو نداشت توطئه کرده من محدود شم

من سرویسم 1مگِ از اولش که گرفتم همینطور بود دوساعت اول سرعت با IDM هیچ وقت از 170 کیوبایت بیشتر نمیشه ساعت از 3 که بگذره سرعت میره بالا

اکثر کاربرایی که شاتل دارن همین محدودیت براشون وجود داره یه جورایی مث جیره بندی میمونه که ساعتای اول شروع تایم مجانی به شبکشون مثلا فشار نیاد

بحث محدودیت مصرف که کلا جداست شما که 2 مگ هستی به گمونم حداکثر 35 تا 40گیگ بتونی در ماه دانلود داشته باشی اما باید تقسیم بندیش بکنی و طوری نباشه که چند شب پشت سر هم یه دفعه مثلا 10 گیگ مصرف کنی اگر رعایت نکنی اول سرعت سرور خارجی رو میرسونن به زیر 100 کیلو بعدم سرور داخلیُ همین بلا رو به سرش میارن که البته اگرم یه وقت اتفاق افتاد جای نگرانی نداره و با یه ترفند ساده حل میشه

اگر قرار بر این بود که کاری به مصرف کسی نداشته باشن و هر کاربری آزاد باشه نامحدود دانلود بکنه که هیچ موقع نمیومدن به مشترک 128 شون اجازه دانلود با سرعت 1.9 مگابایت تو ساعات مجانی رو بدن |:

هادی خودش عشق میکنه و شبانش نامحدوده بهتر بود طرح جشنواره یک ساله رو میگرفتی که مخصوص مشترکین جدیده و این قانون مسخره محدودیت تو سرویسش اجرا نمیشه
    ویرایش توسط peyman.2012 : 08-12-2016 در ساعت 08:52 AM

6. 2 کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    کاملا درسته اما اون مساله محدودیت پهنای باند مشکل منطقه ایه و ارتباطی هم که با بحث ایجاد محدودیت در تایم شبانه نداره

من سرویسم 1مگِ از اولش که گرفتم همینطور بود دوساعت اول سرعت با IDM هیچ وقت از 170 کیوبایت بیشتر نمیشه ساعت از 3 که بگذره سرعت میره بالا

اکثر کاربرایی که شاتل دارن همین محدودیت براشون وجود داره یه جورایی مث جیره بندی میمونه که ساعتای اول شروع تایم مجانی به شبکشون مثلا فشار نیاد

بحث محدودیت مصرف که کلا جداست شما که 2 مگ هستی به گمونم حداکثر 35 تا 40گیگ بتونی در ماه دانلود داشته باشی اما باید تقسیم بندیش بکنی و طوری نباشه که چند شب پشت سر هم یه دفعه مثلا 10 گیگ مصرف کنی اگر رعایت نکنی اول سرعت سرور خارجی رو میرسونن به زیر 100 کیلو بعدم سرور داخلیُ همین بلا رو به سرش میارن که البته اگرم یه وقت اتفاق افتاد جای نگرانی نداره و با یه ترفند ساده حل میشه

اگر قرار بر این بود که کاری به مصرف کسی نداشته باشن و هر کاربری آزاد باشه نامحدود دانلود بکنه که هیچ موقع نمیومدن به مشترک 128 شون اجازه دانلود با سرعت 1.9 مگابایت تو ساعات مجانی رو بدن |:

هادی خودش عشق میکنه و شبانش نامحدوده بهتر بود طرح جشنواره یک ساله رو میگرفتی که مخصوص مشترکین جدیده و این قانون مسخره محدودیت تو سرویسش اجرا نمیشه

نه خب منم نگفتم که ارتباط داره .. گفتم مثلا سرعت اینترنت و پهنای باند تو هر جا مختلفه یا همون منطقه ای

بعدشم من رفتم اون جشنواره هم که گرفتم اومد گفت هیچ فرقی نداره اینم 4 شب پشت سر هم هر شب 2 گیگ بزنی میری تو لیست پرمصرف کننده ها و سرعتت میاد پایین

گفتم اون تو سایت زده رایگان با ترافیک نامحدود دانلود ... دیوث گفت اون الکیه تبلیغاته ..ولی الان محدود نشدم

الان اینم مث الی امکان داره که محدود نشه و بتونه دانلود کنه حتی خودتم گفتی قبلا ..

حالا بگو ببینم ترفندش چیه ..

8. کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    ببین الان 30 گیگ زده 2 شب دیگه دانلود کنه و مشکلی پیش نیاد دیگه نمیاد

10. کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    نه خب منم نگفتم که ارتباط داره .. گفتم مثلا سرعت اینترنت و پهنای باند تو هر جا مختلفه یا همون منطقه ای

بعدشم من رفتم اون جشنواره هم که گرفتم اومد گفت هیچ فرقی نداره اینم 4 شب پشت سر هم هر شب 2 گیگ بزنی میری تو لیست پرمصرف کننده ها و سرعتت میاد پایین

گفتم اون تو سایت زده رایگان با ترافیک نامحدود دانلود ... دیوث گفت اون الکیه تبلیغاته ..ولی الان محدود نشدم

الان اینم مث الی امکان داره که محدود نشه و بتونه دانلود کنه حتی خودتم گفتی قبلا ..

حالا بگو ببینم ترفندش چیه ..

اینو پشتیبانی چرند گفته از خودش، الدنگ فکر کرده خبر نداری خواسته تو رو بترسونه

سرویس تو رو سینجول هم داره دیگرانم دیدم گرفتن و الا ماشالا مشغول دانلودن، اصلا هم تا حالا محدود نشدن و نخواهند شد

آره در مورد همه اعمال نمیشه و شهر به شهر و مرکز به مرکز حتی فرق میکنه ولی این موردُ توجه کن که الی مشترک چندین ساله شاتلِ حساب کاربر قدیمی با کاربر جدید یکی نیست. به هر حال میتونه امتحان بکنه شانسشُ

ترفندش اینه که یک پله سرعت سرویس رو ارتقا میدی بالاتر محدودیت تو سیستمشون از بین میره خرجش چند هزار تومن بیشتر نیست، کمتر از 24 ساعت سرعت ردیف میشه و به حالت عادی برمیگرده

12. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Moderator
    بحث مفصله کامل نخوندم اگر سرعت پایین شبانه از ساعت یک هستش طبیعیه حدودا 4 یا 5 صب درس میشه اما اگر جشنواره باشی از 2 تا هفته یعنی از سر و تهش زدن اما سرعت اوکی هس

14. 2 کاربر مقابل از Chavosh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

Moderator
    ای جان فیلم جدید مامان اژدهاها

Moderator
    این پوکت عجیب جای دیدنی خدا رو شکر پوکیدنش مردم اسکل نرن

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صفحه 4278 از 8550 نخستنخست ... 327837784178422842684276427742784279428042884328437847785278 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 85 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 85 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع