من الان در آلمان زندگی میکنم با تشکر از امیر که زحمت بیوگرافی منو کشید ... آره دیگه ما هم دورانی داشتیم هی روزگار
من الان در آلمان زندگی میکنم با تشکر از امیر که زحمت بیوگرافی منو کشید ... آره دیگه ما هم دورانی داشتیم هی روزگار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فیلمش چجوریاس ؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
من که در کویت ندارم جز گناه بی گناهی
انوشیروان روحانی چه میزنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
گل های ماشین عروسش خیلی م پژمرده بودن
لباس هایی که تنش بود اصلا" نم قشنگ نبودن
ای دل پر آرزو
با تو کنم گفتگو
سنگ صبورم تویی تو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
چه خسته
دل تنها
چه حرفا که شنیدی
یادش بخیر دستگیرت کردن چه سختیها کشیدی تعریف کن برامون
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی این لینک رو پیست کن توو مرورگر ادج اتوماتیک پلی میشه یا دانلودش کن. کنسرت اصفهان علی جونم هست 7 مرداد 95 خیلی باحاله حتما" ببین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط kamran69 : 08-20-2016 در ساعت 08:16 PM
در حال حاضر 653 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 653 مهمان ها)