خداااااااااااااااااااااا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی اینقد خودتو درگیر این چیزا نکن، صبح تا شب سرت تو این سایتای فروش قطعه س شدی عین این زنا که میرن 1 کیلو پیاز بگیرن سر از طلا فروشی، کفش فروشی و ... در میارن
اینقد جیبت رو خالی نکن پس انداز کن چهار روز دیگه پیری هم داریا
این سایت های فروش لوازم دیجیتال مثل دی جی کالا خیلی وسوسه انگیزه
من خودم رفتم دیجی یه گوشی ساده بگیرم وسوسه شدم 900.000 تومان دادم اکسپریا sp گرفتم سال 2014. ضرر کردم حسابی سونی فقط یبار واسش آپدیت داد 4.3 تا دو ماه پیش که فروختمش 230 هزار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ بر هواوی اپل و سامسونگ تا عمر دارم طرف اینا نمیرم
تو رو خدا قیمتو تنها ایرادی که داره ظرفیت 16 گیگ که میکرو اس دی نمیخوره پول گمرک و پست هم نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استقلال با شهرداری فومن هم مساوی کرد!
میخوام دعوتشون کنم تو کوچمون یه دست گل کوچیک بزنیم عمدا بهشون ببازیم یه خرده روحیه بگیرن!
در حال حاضر 658 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 658 مهمان ها)