[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب هر روز این تورم داره میاد پایین چیکار کنیم با اینهمه ارزانی
سینه ام آینه ای ست
با غباری از غم
تو به لبخندی از این آینه بزدای غبار ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
آبان 96
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
شنبه, ۲۰ شهریور ۱۳۹۵ 16:00
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
احتمالا" واستون سوال شده چرا توو آرشیوم محسن چاووشی نیست ...
من به شخصه مخلص آقای چاووشی و شما هوادارای عزیزش هستم ...
ولی خدا شاهده هر کاری میکنم نمیتونم با کارهای آقای چاووشی ارتباط برقرار کنم با روحیه م سازگار نیست . نمیدونم شاید به خاطر سبک جدید شون هست ... شاید ... ولی کارهای قدیمی شون رو خیلی دوست داشتم گوش میکردم یادم میاد سی دی اورجینال البوم ژاکت رو هم گرفتم خدا شاهده ...
آهنگ هایی مثل مادر فوق العاده بود و کارهای قدیمی دیگه شون الان حضور ذهن ندارم ...
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه درد دل === > (من هیچ وقت به هیچ خواننده ای توهین نکردم و نمیکنم. خیلی بدم میاد از یه سری ادم بیکار که میرن تو اینستا از خواننده هایی که خوششون نمیاد میرن فحاشی میکنن اخه یکی نیست بگه عزیز دوست نداری گوش نده چرا توهین میکنی . واقعا" فضای مجازی مون خیلی داغون شده آدم خجالت میکشه کامنت ها رو میخونه . من میتونم قسم بخورم تا الان زیر 5 بار واسه عبدالمالکی کامنت گذاشتم اونم فقط قربون صدقش رفتم. همین ... بهش روحیه دادم .)
در مورد ترانه های علی جان بهت حق میدم خودمم ار ترانه هایی که علی انتخاب میکنه راضی نیستم. صدای علی بینظیره یه بغض خاصی داره (البوم نامسلمون، تک ترک لباس عروست رخت عذاته ) ولی خب چیکار میشه کرد توو تمومه کارهاش وسواس داره به جز ترانه ... خیلی ها هم بش میگن با ترانه سراهای به نام کشور کار کن ولی خب فقط توو البوم باشون کار میکنه تک ترکهاش رو زیاد اهمیت نمیده فقط تمرکزش رو البوم هست .
من به شخصه صدای علی رو خیلی دوست دارم حتی حرف زدنش رو ... دیگه چیکار میشه کرد هر چی بخونه گوش میدم چون صداش بم ارامش میده . واسش ارزوی موفقیت میکنم و همچنین واسه اقای چاووشی
در حال حاضر 186 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 186 مهمان ها)