صفحه 4528 از 8550 نخستنخست ... 352840284428447845184526452745284529453045384578462850285528 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 45,271 به 45,280 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فوق حرفه ای
    بهشت گمشده که میگن همین جاست چقدر پیشرفته . چقدر دیدنی

2. کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    دوستان این کار رو دانلود کنید، یه ترنس خیلی قشنگ و احساسی از یک آهنگساز ایرانی

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ویرایش توسط peyman.2012 : 08-22-2016 در ساعت 10:35 PM

4. 8 کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ای دوست بیازار مرا هر چه توانی
    دل نیست اسیری که ز آزار گریزد
    رهی معیری
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    Atheist

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    تکبیر

کامنتا رو خوندی چطو ندیدی من گفتم رکود از هیکل مملکت میباره

جاییم نگفتم رکود بدتره یا تورم اصلا بحث مقایسه نبود صرفا داشتیم راجبه نرخ تورم میگفتیم

یا تکبیر الاحرام ! این دیگه چجور استدلالی بود

من یادم نمیاد هیچ جای دنیا خرابی هشت ساله (شما بخون 50 ساله) تو سه سال درس شده باشه این مموتی بی پدر فسادی که تو این کشور بود رو نهادینه کرد ! هر ننه قمری به ثروت چندین میلیارد دلاری دس پیدا کرد کلی واردات داشتیم با نفت 120 دلاری بجای اینکه بگی دولت نمیدونم خوابونده میشه بفرمایین تو اون هشت سال اون همه پول کجا ابادانی شد که حالا تو این بی پولی و رکود انتظار شکوفایی داری ؟ برجام غیر اینبود که تخمای اغا با اورانیوم غنی شده باد فتق گرفته بود ملتو گروگان گرفتن هیچ گوهی نخوردن با اینهمه هزینه برای هسته ای مملکتو بردن دم پرتگاه تو چی دلت خوشه از کجا حرف میزنی مرد مومن مملکتو به گوه کشیدن یکی از این ملت غیور و شهید پرور جیکش در نیومد خدا شاهده تو نمیدونی چه کسایی دوره مموتی بارشونو بستن که طرف اونجای ننشم فکر نمیکرد رو صندلی چرمی بشینه !

تو انتظار داری تو این شش ماهه که تازه دارن این غل و زنجیر تحریما برمیدارن چه معجزه ای رخ بده دوره مموتی بیش از 10 هزار کارگاه و کارخونه کوچیک تعطیل شده دهه شصتیها به خاک نشستن فرستادن دانشگاه فقط بدون اینکه شغلی براشون ایجاد کنن

در نهایت من به روحانی رای ندادم و رای نخواهم داد چون حاضرم گرسنگی که هیچ بمیرم این ملتو ازاد و شاد ببینم خدا شاهده این ازادی و شادی تونسته کشورایی مث کاستاریکا و کوبا که به اوج فلاکت رسیدن رو نگه داره

اینجا صدا و سیما مملکت به چارتا لباس رنگی و جشن فارغ التحصیلی به چشم سکـس پارتی نگاه میکنن جوونا 20 ساله رو ورداشتن تو قزوین شلاق زدن پلیس که پشم دولتم هیچ گوهی نتونس بخوره ببین قدرت دست کیاس

ما سر سفرمون اورانیم غنی شده که نبود که بخوایم حسرتشو بخوریم

در نهایت دمپایی پلاستیکی

تکبیر

من مگه از دولت احمدی نژاد حمایت کردم؟ اون مردک مملکتو داشت به خاک سیاه می نشوند . اگه 4 سال دیگه ریاست جمهوریش ادامه پیدا میکرد ایران میشد عین هند و ونزوئلا . یه اقلیت فوق ثروتمند و اکثریت زیر خط فقر . طبقه متوسط نابود میشد .

من میگم با توجه به این سه سال و حرف زدنای اینا و عملکردشون چه 6 ماه چه 6 سال چه 16 سال هیچ تغییری ایجاد نمیشه . شاید مملکت فقط از اینی که هست بدتر نشه.
    تو فقط یه نگاه به مصاحبه هایی که اینا تو این سه سال انداختن بنداز . موقعی که داشت دلار به طور طبیعی میومد پایین رییس بانک مرکزی گفت کف قیمت اینه و نمیزاریم بیشتر بیاد پایین. موقعی که مردم اعتراض کردن به وضع ماشینا اون نعمت زاده ی هزار میلیاردی برگشت گفت من خودم پراید سوارم اینا یه مشت ضد انقلابن!!! یا وزیر ورزش عوض این که بیاد عذرخواهی کنه که چرا تیم ورزش ایران این دوره افت کرده میگه ما حدمون اینه!!! یا اون وزیر ارتباطات هر سری تحت عنوان ارزون شدن اینترنت !! کلی پول میریزه تو جیب مخابرات و شرکتا. یه تاپیک بزن بپرس وضع اینترنت نسبت به سه سال پیش چه تغییری کرده؟!!! این چیزا که دیگه دست دولته . حقوق سیصد میلیونیو رییس بانکو عمه ی من میده؟؟!

به نظرم سر این قبر مرده ای نخوابیده که بخایم واسش گریه کنیم . سگ زردم برادر شغاله . یه خوبی که دولت احمدی نژاد داشت این بود که با گندکاریاش کار اینا رو یکسره میکرد. سوپاپ اطمینان نبود.

فوق حرفه ای
    بحث سیاسی ممنوع

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    دوستان این کار رو دانلود کنید، یه ترنس خیلی قشنگ و احساسی از یک آهنگساز ایرانی

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ایول

9. 2 کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    بازم ازین کارا داشتی رو کن

11. کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    بهشت گمشده که میگن همین جاست چقدر پیشرفته . چقدر دیدنی

تایید .. یه زمانی از دبی اصلن خوشم نمیومد اما جدیدا نظرم عوض شده

13. کاربر مقابل از peyman.2012 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    همه دانلود کنن خیلی قشنگه

15. کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    تایید .. یه زمانی از دبی اصلن خوشم نمیومد اما جدیدا نظرم عوض شده
    البته هر چقدرم قشنگ باشه به اندازه ایران که نمیرسه ....

ایران سرای من است

17. کاربر مقابل از Hadi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 4528 از 8550 نخستنخست ... 352840284428447845184526452745284529453045384578462850285528 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 148 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 148 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع