بهشت گمشده که میگن همین جاستچقدر پیشرفته . چقدر دیدنی
![]()
بهشت گمشده که میگن همین جاستچقدر پیشرفته . چقدر دیدنی
![]()
دوستان این کار رو دانلود کنید، یه ترنس خیلی قشنگ و احساسی از یک آهنگساز ایرانی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط peyman.2012 : 08-22-2016 در ساعت 10:35 PM
ای دوست بیازار مرا هر چه توانی
دل نیست اسیری که ز آزار گریزد
رهی معیری
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
تکبیر
من مگه از دولت احمدی نژاد حمایت کردم؟ اون مردک مملکتو داشت به خاک سیاه می نشوند . اگه 4 سال دیگه ریاست جمهوریش ادامه پیدا میکرد ایران میشد عین هند و ونزوئلا . یه اقلیت فوق ثروتمند و اکثریت زیر خط فقر . طبقه متوسط نابود میشد .
من میگم با توجه به این سه سال و حرف زدنای اینا و عملکردشون چه 6 ماه چه 6 سال چه 16 سال هیچ تغییری ایجاد نمیشه . شاید مملکت فقط از اینی که هست بدتر نشه.
تو فقط یه نگاه به مصاحبه هایی که اینا تو این سه سال انداختن بنداز . موقعی که داشت دلار به طور طبیعی میومد پایین رییس بانک مرکزی گفت کف قیمت اینه و نمیزاریم بیشتر بیاد پایین. موقعی که مردم اعتراض کردن به وضع ماشینا اون نعمت زاده ی هزار میلیاردی برگشت گفت من خودم پراید سوارم اینا یه مشت ضد انقلابن!!! یا وزیر ورزش عوض این که بیاد عذرخواهی کنه که چرا تیم ورزش ایران این دوره افت کرده میگه ما حدمون اینه!!! یا اون وزیر ارتباطات هر سری تحت عنوان ارزون شدن اینترنت !! کلی پول میریزه تو جیب مخابرات و شرکتا. یه تاپیک بزن بپرس وضع اینترنت نسبت به سه سال پیش چه تغییری کرده؟!!! این چیزا که دیگه دست دولته . حقوق سیصد میلیونیو رییس بانکو عمه ی من میده؟؟!
به نظرم سر این قبر مرده ای نخوابیده که بخایم واسش گریه کنیم . سگ زردم برادر شغاله . یه خوبی که دولت احمدی نژاد داشت این بود که با گندکاریاش کار اینا رو یکسره میکرد. سوپاپ اطمینان نبود.
بازم ازین کارا داشتی رو کن![]()
همه دانلود کنن خیلی قشنگه![]()
در حال حاضر 148 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 148 مهمان ها)