In my shoes, just to see what it's like to be me
I'll be you, let's trade shoes
Just to see what it'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's minds
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyes...
In my shoes, just to see what it's like to be me
I'll be you, let's trade shoes
Just to see what it'd be like to
Feel your pain, you feel mine
Go inside each other's minds
Just to see what we find
Look at shit through each other's eyes...
!?Who Cares؟!
این پلاستیک absهم جنسیه که شیائومی تو محوصلات پلاستیکیش استفاده میکنه مرغوبیت بالایی داره
من رفتم تهران یه مغازه بود 2 سال پیش اکثر مدلای همین برندی که گفتم رو داشت ... مدلای معمولی هم داشت که اونام نسبت به فلشای دیگه باز سرعت بالاتری داره
ولی چند تا مدلم داشت یه خورده قیمتش بالا بود ولی پر سرعت بود .. امتحان کرده بودم خودم . اگه پیدا کنی ازش خوبه .. Apcer هم بد نیست
ویرایش توسط Hadi : 08-30-2016 در ساعت 12:14 AM
من اینو دارم از سونی:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعتش به غایت شخمیست...
!?Who Cares؟!
تو مشخصاتش زده سرعتش چقدره .. خودت بری بیرون ببینی بگیری بهتره تا نت .. شایدم pqi پیدا کردی .
لامصب خرابی هم تو کارش نیست خیلی چیز ردیفیه ..
مروح کن دل و جان را...
!?Who Cares؟!
تحلیل و بررسی باکسآفیس هفتهی اخیر – کسی نفس نمیکشد
نوشته شده در تاریخ 8 شهریور 1395 بازگشت به لیست خبرها »
نام فیلم فروش آخرهفته مجموع فروش هفتههای اکران شده بودجه تریلر
پوستر 1. Dont Breathe $26.1M $26.1M 1 $10 Million تريلر
پوستر 2. Suicide Squad $12.1M $282.8M 4 $175 Million تريلر
3. Kubo and the Two Strings $7.9M $24.9M 2 $60 Million تریلر
4. Sausage Party $7.6M $80.0M 3 $19 Million تریلر
5. Mechanic: Resurrection $7.5M $7.5M 1 $40 Million تریلر
6. Pete's Dragon $7.2M $54.7M 3 $65 Million تریلر
7. War Dogs $7.2M $27.7M 2 $45 Million تریلر
پوستر 8. Bad Moms $5.7M $95.4M 5 $20 Million تريلر
پوستر 9. Jason Bourne $5.2M $149.3M 5 $120 Million تريلر
10. Ben-Hur $4.5M $19.5M 2 $100 Million تریلر
هفتهای که گذشت با درخشش فیلم ترسناک و کمهزینهی "نفس نکش" همراه بود. این فیلم که با بودجهای بالغبر 10 میلیون دلار تولید شده فراتر از حد انتظار ظاهر شد و نخستین هفتهی اکرانش را با 26 میلیون دلار در صدر جدول به پایان رساند.
"جوخهی خودکشی" پس از سه هفته صدر نشینی بالاخره از این عنوان دست کشید و در هفتهی چهارم با فروش 12 میلیون دلاری در رتبهی دوم جای گرفت. جایگاه سوم و چهارم به انیمیشنهای "کوبو و دو رشته" و "سوسیس پارتی" رسید که به ترتیب 7.9 میلیون دلار و 7.7 میلیون دلار به حساب خود واریز کردند.
قسمت دوم فیلم "مکانیک"با بازی جیسون استاتهام و جسیکا آلبا نتوانست تماشاگران را به سینما بکشاند و با فروش ضعیف 7.5 میلیون دلاری که در مقایسه با بودجهی 40 میلیون دلاریاش یک شکست محسوب میشود جایگاهی بهتر از رتبهی پنجم بدست نیاورد.
بازسازی "بن-هور" نیز یکی دیگر از پروژههای شکست خوردهی این روزهای هالیوود است. این فیلم پر هزینه که بودجهی ساختش 100 میلیون دلار عنوان شده این هفته در ردهی دهم جدول قرار گرفت. "بن-هور" پس از دو هفته فروشش حتی به مرز 20 میلیون دلار هم نرسیده است.
هفتهی آینده منتظر اکران چه فیلمهایی باشیم؟
"نور میان اقیانوسها" به کارگردانی درک سیانفرانس که ستارگانی چون مایکل فاسبندر، آلیسیا ویکاندر و ریچل وایس در آن هنرنمایی میکنند روز جمعه با اکران در 1500 سینما کار خود را در آمریکای شمالی آغاز میکند. این فیلم با حضور در جشنوارهی فیلم ونیز نامزد شیر طلایی این جشنواره شده است.
جشنوارهی فیلم ونیز که با سابقهترین جشنوارهی بزرگ سینمای جهان به شمار میرود چهارشنبه کار خود را آغاز خواهد کرد و دوازده روز ادامه خواهد داشت.
!?Who Cares؟!
در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 22 مهمان ها)