زن یه آدم حسابی بود...
زن یه آدم حسابی بود...
!?Who Cares؟!
جانی برای مرگ...
!?Who Cares؟!
دوستان فرزاد فتاحی یه آهنگ خونده به اسم کجا شعرش از روزبه بمانی ظاهرا دوتا ورژن داره یکیش که اسلو غمگینه یکیشم ریتمش تندتره شعرشم فرق میکنه یه مدت تیتراژ برنامه ویتامین 3 بوده (کجا میتونم عاشق شم. هرچی سرچ میکنم این ورژن دومیو پیدا نمیکنم اگه کسی داره لطف کنه آپ کنه ممنون
کجا دستِ تو رو میشه
کجای این همه وحشت
جوونیمون شروع میشه)
Blood Father
یک اکشن خوب ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
آهنگ این کلیپ :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی کیهان یاد بگیر هر روز میرینه به مموتیاقلا یکم وطن امروز باش
ورزش 3
اول که گیر داده بزه در منچستر ، بزه در حوالی منچستر روئیت شد بزه رو دیدیم در منچستر بعدش زد تو خط اردشیر خان و تیراختور بعد از آن که خیالش راحت شد موضوع فروش خامس پیش اومد زد تو خطش و او را فوق ستاره معرفی کرد در این بین ایسکو هم ستاره شد بعد از آن فرصت حمله به مسی فراهم شد و هر روز یه مطلب در راس آن خداحافظی مسی و خراب کردن پنالتی و ... بود حالا هم گیر به مزدور و امروز هم کی روش که طفلک زخم معده گرفته به خاطر اینکه لباس منیریه داشتیم و قبل بازی امپرازول خورده طفلی همش داره حرص میخوره به خاطره تیم ملی البته اشاره ای به دستمزد میلیاردی ایشان در سال به هیچ عنوان صورت نمیگیره و باز هم البته بازی علی اصغری و برد شانسی
امروزم گیر داده به فیفا 17 که رونالدو بالاتر از مسی نمیگه مسی با pes قرارداد بسته
یه چیزی هم همیشه هست تمجید از رونالدو و رئاله که روزمره شده و البته شمارش اشتباهات داور و پنالتی های بارسا
چقد زیاد شد بیانیه ای ول دادم
زر نزن شله مشدی شرق
من مثه تو نمیام بگم آی حسن چاخان آی مموتی همون روزی که مموتی اومد به پدر و مادرم ( همون بابا و مامان ) گفتم این مموتی مملکت رو تبدیل به ویرانه میکنه تحویل رئیس جمهور بعدی میده .. حالا هم میگم حسن چاخان هیچ کاری انجام نداده . یه برجام بود که یک کلاه گشاد سرمون رفت آبنبات چوبی دادن دهنش
در حال حاضر 410 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 410 مهمان ها)