آخ خاک تو سرت عکساش نیومد ..
باشه اومدم درس میکنم ..
آخ خاک تو سرت عکساش نیومد ..
باشه اومدم درس میکنم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این به بعد کامرانو هم تگ کنیم توهم نزنه درباره رابطه بد من با تو
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامران دل و قلوه دادنای ما رو هم ببین بعد اونجوری نظر بده
نامردیه هر چه میگم تو یه تشکرم نمیزنی ..
الحق که آلاسکایی ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد میگه از پستای من تشکر کن ولی خودش هیچ ..
من نشستم برَوی
مِی بخری
برگردی
ترسم اين است
مسلمان شده باشی جايی..!
این کانالشو join بزنین چیزای باحال خنده دار زیاد میزاره
یه ساعته دارم میخونم و میخندم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 91 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 91 مهمان ها)