صفحه 4872 از 8550 نخستنخست ... 387243724772482248624870487148724873487448824922497253725872 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 48,711 به 48,720 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrCrow نمایش پست ها
    چند ؟ کل زندگیت چند ؟ بگو تا همش رو یه جا نقد بهت بدم - اونقدر دارم که بدم بکشنت دیه ات رو بزارم رو سینه ات - اینجوری در مورد کسی که نمیشناسی نظر نده هنوز لباسات بوی پهن میده بعد میای اینجا فکر میکنی خبریه - لقمه اندازه دهنت بردار - آفرین بچه جون برو کتاب های درسی ات رو بخر آفرین لپ گلی
    منو بگو با کی بحث میکردم ازونموقع،با یه بچه..اشتباه کردم..ازون بچه اوبیایی که تو مجازی لات میشه..پولاتو خرج نکن بزار جلو آینه دو برابر شه پسر خوب!حیفه وقت و احترامی که واسه امثال شما گذاشتم....ولی یه چیز از بزرگترت یاد بگیر.وقتی کم میاری سوت بزن تابلو نشی استاد کوچولو! دیگه هم جوابتو نمیدم چون سنت خیلی پایینه خیلی مونده تا بزرگ بشی و بحث کردنو یاد بگیری!

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    ساديسم داري بابا جان خوب ميشي ايشالا دنبال درمان باش .. اميد هست به بهبودي و شفا ولي متاسفانه احتمالش کم به نظر ميرسه چون همه ديدن که تراوشات ذهن بيمارت رو هم انباشته ميشه و هر چند وقت يه بار ميزنه بيرون مثه عادت ماهيانه ... تو هم يه روز بزرگ ميشي به زندگيت ميرسي ... تو هم ميتوني بيرون بياي از فکر و خيال مجازي .. البته اميدوارم
    بيشتر از اينم ارزش نداري که تايپ کنم
    منم واسه تو آرزو دارم خدا یه ذره عار بهت بده و وقتی یکبار،دو بار،چندبار خرابت میکنن توی یک جمعی،دوباره برنگردی خودتو بچسبونی بهشون..البته اینا همه از عقده های کودکی سرشاره که توی نظر دادن در مورد موزیک هم همین عقده ها رو میشه دید.....شما رو هم کلا دایورت کردم عزیزم چون کلی گویی کردی و مغلطه کردی!!برو مدرن تاکینگتو گوش بده شما و تو همون دوران کودکیت بمون!

من از این درد خسته شدم،از جنگیدن با قلب خودم . . .

فوق حرفه ای

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط KAMRAN8 نمایش پست ها
    یعنی دوستم نداشتی با تنظیم بینظیر الیاس شیرزاد عزیز / محشره این آهنگ

داداش کیفیت 320 اگه داری بده بگوشیم

فوق حرفه ای
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    یکم از اون پنلت استفاده کنی بد نیس

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    منو بگو با کی بحث میکردم ازونموقع،با یه بچه..اشتباه کردم..ازون بچه اوبیایی که تو مجازی لات میشه..پولاتو خرج نکن بزار جلو آینه دو برابر شه پسر خوب!حیفه وقت و احترامی که واسه امثال شما گذاشتم....ولی یه چیز از بزرگترت یاد بگیر.وقتی کم میاری سوت بزن تابلو نشی استاد کوچولو! دیگه هم جوابتو نمیدم چون سنت خیلی پایینه خیلی مونده تا بزرگ بشی و بحث کردنو یاد بگیری!
    خوب کاری میکنی اصلا کسی با شما بحثی نداشته و نکرده - به زندگیت ادامه بده کاری هم به کار کسی نداشته باش - حرف اندازه ی سنت بزن هنوز اونقدر نشدی که از این حرفا بزنی مجازی و غیرمجازی نداره گفتم که اینقدر دارم که بخرمت و آزادت کنم
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi نمایش پست ها
    اسلایدرو که برداشتم ، منظورت ودجته؟ آلبوم ایرانی خارجی؟ مشکلی ندارن تو پی سی . تو پلت فورم گوشی و تبلت ریده که درس میشه

آره همون پلاگینی که هس البته 2 تا نبود 4 تا بود فک کنم ..

آره دیگه وقتی میگم ریسپانسیو نی منظورم برا غیر از pc هه دیگه ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط akbarbeauty نمایش پست ها
    داداش کیفیت 320 اگه داری بده بگوشیم
    فول آلبوم کامل علی جان رو از سایت رسمی شون گرفتم تموم آهنگها 192 هستن، ولی آهنگها کاور ندارن تموم آهنگها رو خودم کاور اصلی شون رو زدم .
    این آهنگ رو سایت علی هست ولی کاور نداره
    اگه کاور آهنگ واست مهمه برات آپلود کنم

فعال
    فول آلبوم کامل بدون حتی یک آهنگ جا افتاده عشق چه کار ها که نمیکنه 80 تا آهنگ رو دونه دونه تگ زدم که کاور اصلی هر آهنگ روش باشه

10. کاربر مقابل از kamran69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    خیلی دوس دارم چن تا فیلم شاخ شارن استون رو ببینم ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صفحه 4872 از 8550 نخستنخست ... 387243724772482248624870487148724873487448824922497253725872 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 306 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 306 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع