angelique kerber us open 2016
angelique kerber us open 2016
وقتشه لج و لجبازی رو بزارم کنار دیگه بسه دیگه یه سال گذشت
Mohsen Namjoo - Maryam
باور کن سیباره مرغِ این قلم پَرّی شد
باور کن سیباره نوشتهام اسمت را،
جرئت نمیکنم!
!?Who Cares؟!
از سن و سال منم گذشته دیگه در شان و شخصیت منم نیست اینکارا ... بسه دیگه میخواستم پارسال که پسرم دنیا اومد اما نزاشتن دیگه ، منم بهم برخورد که 4 تا بچه بیان اونجور حرف بزنن ( هر چند مجازی باشه ) تا اینکه یه یارو سادیسمی اومد گفت خودتو چسبوندی به جمع راستش بهم برخورد ( البته ناراحت نشدم ) رفتم تو فکر ینی به اینجاش فکر نکردم که فکر و خیال بعضی ها میتونه تا اینجا هم پیش بره ... خب یه سری هم سکوت در پیش گرفتن ( حالا از روی هر چیزی ) یکی هم گفت تو نیا تا من بیام :/ البته خوب این بچه ها معلوم الحال هستن دیگه ... از قدیم گفتن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ...
خلاصه من خیالم از خودم راحته چون میدونم از روی قصد و غرض نه حرفی رو زدم نه کاری رو انجام دادم ، خودم هستمو و خدای خودم .. اگه روز قیامت اوستا کریم گفت چرا اینکارا رو کردی چرا اون حرفا رو زدی میگم چیزی تو دلم نبوده ( البته بلافاصله حکم جهندم برام صادر میشه طبقه دوم :/ تازه اونم با تبصره دهه شصتی بودن و بالایی که آخوندا سر ما آوردن ، خدا تخفیف بده طبقه اولی نشیم ) عجب پرانتزی بود این وسط ... بگذریم ...
خلاصه عنصر اضافی بودیم تو این دو سال یا هر چی دیگه تموم شد رفت ... خب عذرخواهی ها هم قبلاً انجام شده بود و نتیجه بر عکس داده بود یه سری پررو شدن فقط این وسط ... من هیچ وقت پُست و مقام و پولمو به رخ کسی نکشیدم و اومدم از چند تا بچه عذرخواهی کردم چون نمیخوام کسی رو نمیشناسم ازم ناراحت باشه از نتیجه عکس داد ... البته تجربه ی خوبی بود برام ... خب چیزایی که برای بعضی ها آرزو شده من قبلاً تجربه کردم ...
یه چیز دیگه که یادم رفت بگم یه سری از حرفا بود که زدن اساتید الکرام در مورد روانی بودن بنده و مراجعه به روانپزشک در این مورد هم حرفی باقی نمیمونه ... چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ... یه نگاه به کنج اتاقت بنداز بله شما ساعتم نگاه کن وقت خوردن قرصه بابا جان ...
خلاصه هر چی بود تمام شد رفت ... ما هم میریم که جمع واقعاً جمع بشه ... باید به زن و بچه و زندگی و کار و خلاصه همه چی رسید ... نباید خودتو کوچیک کنینی حتی در فضای مجازی در جمع چند تا بچه ...
برای دانلود موزیک هم مراجعه میکنیم به سایت همسایه اوقات فراغت در محل کار هم یه فکری میکنیم نهایت میریم تو تلگرام خانم های همکار سبزی پاک میکنیم
با تمام این حرفا ، نباید همه رو جمع بست دیگه ...بچه های خوبی بودینا ( درصد سسخلی و جاهلیت هم با توجه به سندوسال نرمال بود )
دلم تنگ میشه براتون کلمه خداحافظ انرژی منفی داره
به امید دیدار
این انتظار تموم میشه
دل توو سینه آروم میشه
غصهُ غم به سر میاد
از خوشی م خبر میاد ...
من با تو شوخی ندارم
خیلی هم جدی میخوامت
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 25 مهمان ها)