این فیلمو نمیشه بری با چیپس و تخمه بشینی ببینی، یه فیلم معمولی نیست، باید با خود پازولینی و تفکرات سیاسیش و آثار قبلیش و نوشته هاش آشنا باشی، باید بدونی تو این فیلم چه فضایی رو میخواد بسازه، بعد بری بشینی ببینیش، فیلم برای تلنگر زدن به ببیننده است ولی حتمن مقدمه میخواد، باید به عنوان آخرین اثری از پازولینی باشه که میبینی. یادمون نره که پازولینی بعد از ساخت این فیلم به شکل فجیعی به قتل رسید. جونشو گذاشت سر این فیلم. و یه نکته اینکه وقتی موسسه ی کرایترین این فیلم رو بلوری میکنه و میده بیرون یعنی میتونی مطمئن باشی که یکی از آثار قابل اعتنای تاریخ سینماست.
این لینک منبع خوبیه که در مورد این فیلم بیشتر بخونید، 7 تا مقاله و سه تا فایل ویدیویی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی صبرانه منتظر اینم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا زیاد اطلاعی از پازولینی و فیلماش ندارم . خودم یه فیلم تو این مایه ها دیدم (a serbian film) واقعا حالمو بهم زد و تا چند روز روحیم داغون بود. هیچ نکته و معنی ومفهومی نداشت . سالو تو برنامه هفت که مهران مدیری مهمونش بود اسمش برده شد و من کنجکاو شدم ببینمش که با گفته های دوستان پشیموون شدم.
من و تو تنهاییم ، برقص ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 280 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 280 مهمان ها)