⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یادم باش تو این بوران نفرت
تو شهری که به آلزایمر دچار ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
اگه عاشقت نبودم پا نمیداد این ترانه...![]()
!?Who Cares؟!
Better Things
قسمت 3 اومد![]()
!?Who Cares؟!
تی وی به عنوان مجری برنامه پول زیادی نمیده ولی اگه تهیه کننده باشی از اسپانسر برنامه کلی پول میرسه . بیشتر از 30 میلیون حتی .
دقت کرده باشی یه مدت حقوق فردوسی پور و علیخانی هم شایعه شده بود اومدن جلو دوربین حساب کتاب کردن فردوسی پور گفت ماهی 1.5 میمونه برام علیخانی هم میگفت کلا از اجرای ماه عسل سی روزش چهل میلیون درمیارم. این پوله تلویزیون به عنوان مجریه . خودشون به عنوان تهیه کننده درصد کلان میگیرن با ماهی 1.5 میلیون چجوری میشه ویلای 20 میلیاردی تو بهترین جای شهرک غرب خرید؟یا سوار لندکروز شد؟
بین من و تو حتی یه آه فاصله نیست
پاک کن اشکامو از این گونه های خیس ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
بهتره به قلبامون دروغ نگیم
زندگی هر طور که باشه میگذره![]()
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 51 مهمان ها)