تایم اصلی 5 دقیقه ..
تایم اصلی 5 دقیقه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقوا ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
حجت اشرفزاده : با محسن چاووشی اختلاف دارم !
✍ برنامه دورهمی خاطره خوبی برای من به جای گذاشت. ولی حاشیههای هم برایم در بر داشت. یکی از آن حاشیهها بحثی بود که درباره آقای چاوشی داشتم که قصد ندارم در این مورد صحبتی کنم. گفتمانهایی که بین هنرمندان است اتفاق مهمی نیست. مهم این است که مردم از آثار موسیقی هر هنرمندی لذت ببرند. من و آقای چاوشی دوستان خوبی هستیم ولی به هر حال در کار اختلاف نظرهایی وجود دارد که بیشک در دوستی ما تأثیر نمیگذارد.
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرمساری بهتر بود ! اینم شعرش خوبه ولی اون یه چیز دیگس
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
هنوز موندم تو این کوآلیتی داغونش چطور میشه با اونهمه تجهیزات اصل . این کیفیتو بدی بیرون آخه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقه مهندس صداش اینجوری بوده دیگه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
ویدئوشم خوشم نیومد گفتم که ترانه ش بو میده تو ویدئو یه چیزایی معلومه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
رییس عجب شهر نمونه ای دارید ...
افتتاح شهر بازی بچههای انقلابی در مشهد ؛ بازی ها: شلیک به ماکت نتانیاهو، داعش و عربستان، پرچم آمریکا و اسرائیل + نبرد در سوریه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
من يک اتاق بی در و پيکر که بی خيال!
يك آسمان قحط كبوتر كه بيخيال!
من چيستم بدون تو؟چيزي شبيه تو
خودخواه، بيدليل، ستمگر كه بيخيال!
من ناتمام ماندهام اين بار در خودم
نه ته برام مانده و نه سر كه بيخيال!
من آفتاب يخزده، من ماه سوخته
در كوچه هاي بستهی خاور كه بي خيال!
من بي تو يك تعفن مزمن كه اي دريغ!
من با تو از هميشه عفنتر كه بي خيال!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 93 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 93 مهمان ها)