چه فرکانسی داره آلبوم خیالی نیست شادمهر 320 در حد فلک
چه فرکانسی داره آلبوم خیالی نیست شادمهر 320 در حد فلک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد آهنگ جدیدش تو 2016 در حد 192
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم اکنون رییس مجمع از پشت یک سیستم پرقدرت تر از همیشه رم ddr4 فرکانس 2133 پردازنده g44 اسکای لیک و مادربرد ایسوس با فناوری نوین 2016 با پشتیبانی کامل از ویندوز 10 با شما سخن میگوید
من دنیا اومدم تورو ببینم و برم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
دکلمه جدید آذر اومد چرا هیچکی هیچی نمیگه
!?Who Cares؟!
- دکتر برنارد هازلهاف يه چيزِ ديگه هم ميگه: اينکه زندگي هر کس مثل يه راه بی انتهاست بعضي هاشون صاف و آسفالت شده هستن و بعضي ديگه مثل مال من، پر از شکاف و پوست موز و ته سيگارن. راه تو هم احتمالا مثل راه منه البته با شکاف های کمتر. اميدوارم يه روزی راه ما به هم برسه و بتونيم با هم يه شير غليظ شيرين بخوريم.
mary & Max
یک شاهکار ماندگاره این فیلم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون دکتر که گفتم آدرسشم ولیعصر بعد پارک ساعی خیابون 32
در حال حاضر 413 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 413 مهمان ها)