هادی سری آخر هم زدی به یو اس بی جلو؟
هادی سری آخر هم زدی به یو اس بی جلو؟
راستی ازین حرفا که ناراحت نمیشی که ..
شوخی میکنم باهات کامران میگم فضا دوستانه ست بخندیم
به خدا خیلی اعصابم خورد شده تو این چند روز ولی امروز دیگه کلا بیخیالش شدم .. دیگه مهم نیست ولی چیزای باارزش خیلی توش بود ..
سلام . آره یو اس بی جلو بود .. اصلا به پشت وصل نمیکردم آخه را دست نداشت باید کیس رو از داخل میز در میاوردی وصلش میکردی بعد دوباره میذاشتی سر جاش
و به خاطر همینم که تو روز مثلا 2 بار میشد هاردو از یو اس جدا کنم دیگه همیشه جلو میزدم میگفتم دم دسته .. اینم از شانس منه .. هارد خالی بود انقد برام اهمیت نداشت .
تاز یه هارد 500 هم داشتم اونم سیگیت بود اکسترنال اونم خراب شد با کلی اطلاعات این دوبار .. دیگه فضای خالی ندارم میترسم دوباره یه چیزی بگیرم اونم خراب بشه ..
هارد خوب اگه سراغ دارین بگین .. البته اینترنال خیلی امنیتش بالاتره شاید تا حالا 10 تا هم داشتم مشکلی براش پیش نیومده ..
عیب کارت همین جا بوده، دیگه هیچ وقت نزن به usb جلو، usb جلو با سیم وصل میشه به مادربرد، ولتاژش فرق میکنه با usb پشت که استاندارده،یا ممکنه اتصال کوتاه توش درست شده باشه همین باعث شده هاردت بپره، هرچند منم از سیگیت خاطره ی خوش ندارم ولی هارد وسترن رو هم به این usb جلو بزنی همین بلا سرش میاد به احتمال زیاد، واسه هارد جدید اگه نمیتونی خیلی کیس رو جا به جا کنی از نمایندگی هارد یه کابل بلند بگیر، کابل هایی که واسه هارد آدابتوری هاست که بلند تره. هارد رو وصل میکنی چراغش روشن میشه؟ چیزی تو صفحه ی مای کامپیوترت میاد؟
آره میدونم با سیم و فیش وصل میشه به خود مادربرد ولی اینکه میگی ولتاژ فرق میکنه اثبات شده ست یا فقط میتونه احتمال باشه ؟!
آره هاردو وصل کردم 5 ثانیه چراغش ثابته بعد دیگه شروع میکنه به چشمک زدن پی در پی .. اصلا هم قطع نمیشه .. بعد یه صدای تیک تیک هم میکنه که خودم فک کردم این صدا از هد باشه که وقتی هم بردمش طرف همینو بهم گفت ...
نمیدانم ولی اینم خیلی بی انصافه میگه 200 تا 400 .. قابل تعمیر هم نیست احتمال داره حالا بگه همون 400 تومن یا 300 تومن اطلاعاتشو بر میگردونم که دیگه منصرف شدم .. ولی دمت گرم خوبه اطلاعات مفید داشته باشی یا خدت تجربه ای داشته باشی بهم میگی ..
البته این دوست مونم حرف خوبی میزنه هاردو باید Eject کرد بعد یو اس بی رو در آورد ولی متاسفانه توجه نکردم ..
بفرستش پیش خودم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 390 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 390 مهمان ها)