شب هشتم
شب شهادت علی اکبر
شب هشتم
شب شهادت علی اکبر
آهنگ جدید و بسیار زیبای مجتبی منشی به نام چهل روز مستی ...
ترانه و آهنگ : مجتبی منشی – تنظیم ، میکس و مسترینگ : اشکان چنگیزی
…
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
آقا سه سال پیش را یادت هست بیتالزهرا بودیم؟سه ساعت گریه کردیم و سینه زدیم بعد گفتند امروز از نهار خبری نیست.خندیدیم و آمدیم بیرون.یک مشت گرسنه راه افتادیم از میدان خراسان به سمت هیئت آشتیانیها.پای پیاده میرفتیم و بلند بلند میخواندیم: " اگه منو رها کنی کسی برام نمیمونه/همه درا بسته به روم غیر درِ همین خونه "
درِ مسجد آشتیانیها را میگفتیم که چون دیرتر از همه جا نهار میداد تنها شانسمان بود.یادت هست بهت گفتم: حاجت نمیدی؟ اقلا ناهار بده.
رسیدیم و دیدیم در باز است.رفتیم و نشستیم بالای مجلس.اولین غذا را به من دادند.یک سینی بود داخلش یک کاسه آبگوشت پر گوشت،یک کیسه سبزی،دوغ،گوشت کوبیده...یک نگاه به غذا کردم و پقی زدم زیر گریه که: آقا ما یه زری زدیم قرار نشد شرمندهمون کنی...
آقا امسال آن دور و برها نگرد دنبال ما.بالانشین شدهایم با اجازهات.کلاسمان رفته بالا.آقا راست میگویند میدان محسنی شام غریبانهای رویایی دارد؟...
این یک پیپ نیست
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
سیگار میکشد، به لبش جان رسیده است
مردی که گریه اش به خیابان رسیده است ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
با من همانی نیستی
باشد بمان با او
با تو
زمین خوردم
که باشی آسمان با او
من رفت
این من سال ها در رفتن از من بود
من رفت
تا باشی کنارش همچنان با او
تو
هیچ وقتی
هیچ وقتی
هیچ وقتی ... حیف
با من
نبودی مهربان
ای مهربان! با او
پس لااقل کم مهربانی کن جوانی کن
من پیر بودم پیر اما تو جوان با او
من رفت
تنها رفت
بی من رفت
از من رفت
من رفت
تنهاتر شدی در این جهان با او
او دیگران را بیشتر از دیگران می خواست
من دیگران هرگز نبودم
دیگران با او
من رفت
حالا رفت
فردارفت
آرى رفت
حالا بمان
آرى بمان
آری بمان با او ...
مرحوم سید احمد حسینی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خیلی خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 194 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 194 مهمان ها)