باعث شد مجدد بخوام ویندوز عوض کنم ..
باعث شد مجدد بخوام ویندوز عوض کنم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شرح نمیدم داستان چی بود ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بد به گا رفتم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
آیت الله خاتمی گفت: ائمه جمعه تهران هيچ حقوقی نمی گيرند و ائمه جمعه تهران افتخار هم می کنند که بگويند هيچ چيزی نمی گيريم.
به گزارش خبرنگار [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری و خطیب موقت نماز جمعه تهران، در برنامه بدون تعارف شبکه دو سیما، در پاسخ به سوالی مبنی بر اينکه ائمه جمعه چقدر حقوق می گيرند، اظهار کرد: هيچ حقوقی نمی گيرند و ائمه جمعه تهران افتخار هم می کنند که بگويند هيچ چيزی نمی گيريم. فيش حقوقی مرا بايد از حوزه بگيرند. من جز اولين تحريمهایی اتحاديه اروپا بودم و يک کارتی است که شهريه ما را به آنجا واريز می کنند.
نماينده مردم کرمان در مجلس خبرگان تاکيد کرد: برای مجلس خبرگان هم مطلقا حقوقی نيست اما در آستانه عيد يک هديهای به اعضا می دهند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در مورد مايملک خود نيز گفت: يک خانه شخصی در قم دارم که دفتر کار و مراجعات هم همه آنجا اس
به نقل از وبسایت خبری عیون الخلیج، اداره کل گذرنامه عربستان کشورهایی که سفر به آنها برای شهروندان سعودی ممنوع است را اعلام کرد. بنا بر این گزارش، اداره کل گذرنامه عربستان طی پیام توییتری اعلام کرد: «سفر به این 6 کشور، ایران، عراق، سوریه، یمن، سرزمین های اشغالی اسراییل و تایلند ممنوع است.»
اخه این کثافت خونه جای عکس انداختن بود ملت کم دارن
جیهان مصطفی یکی از قوی ترین زنان دنیا است که با 31 سال سن هنوز موفق به تشکیل خانواده نشده است. قوی ترین زن دنیا اهل مصر است و تا به حال 9 بار قهرمان رقابت های آمادگی جسمانی زنان شده است. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گفته اتحادیه قوی ترین های جهان او در قدرت رقیب ندارد. او می گوید:برزیلی ها مرا خارق العاده و آمریکایی ها بلدوزر نامیدند. البته بر خلاف این القاب، من شخصیتی آرام دارم و همه اهالی محله زندگیم، مرا دوست دارند. خیلی مایلم ازدواج کنم و خانواده تشکیل دهم اما تاکنون این فرصت نصبیم نشده است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شایدجیهان مصطفیترجیح می داد به جای اینکهقوی ترین زن دنیا باشد یک مادر و یا یک همسر باشد...
الی دیوث خوراک خودته بگیرش
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 391 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 391 مهمان ها)