با Eset میشه سایت بخصوصی رو بلاک کرد!؟؟!
با Eset میشه سایت بخصوصی رو بلاک کرد!؟؟!
هر که گدای در مشکوی توست
پادشاست
شه که به همسایگی کوی توست
چون گداست
باغ جهان، موسم اردیبهشت
یا بهشت
گر نه ثنا خوان گل روی توست
بی صفاست
نرگس گلزار جنان هر که گفت
یا شنفت
اینکه که چو چشمان بی آهوی توست
بی حیاست
مشک ختن گفت به رنگ و به رو
یا به بو
در شمر طره ی هندوی توست
بر خطاست
سرو شنیدم که قد آراسته
خاسته
مدعی قامت دلجوی توست
بد اداست
ای تو مرا قبله ی راز و نیاز
در نماز
عیب مکن، روی دل ار سوی توست
مبتلاست
گر به نمازی دل من بی خبر
یک نظر
منحرف از قبله ی ابروی توست
نا رواست
رحم کن، ای دیده رخ زرد من
درد من
گر نه امیدش به داروی توست
بی دواست ...
مهدی اخوان ثالث ...
...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
تو از شهر غریبه بی نشونی اومدی
تو با اسب سفید مهربونی اومدی
تو از دشتای دور و جاده های پر غبار
برای هم صدایی هم زبونی اومدی
تو از راه میرسی پر از گرد و غبار
تموم انتظار میاد همرات بهار
چه خوبه دیدنت چه خوبه موندنت
چه خوبه پاک کنم غبارو از تنت
آماده برا دانلود سریال ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زهرمار امروز تاخیر خورده چرا نیومده ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 328 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 328 مهمان ها)