نوشته اصلی توسط Saber خوب است و خوش ! پس به قولِ شاعر : تو جنوبی ای ! من جنوبی ام ! منم کرمون خودم رو مجانی در اختیار زنده گی قرار میدم ! آموزشی کرمان بودم باغین کرمان
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
Saber
گوزو اینا چیه زدی
صادق ژان محسن ژان با شما هستن !
نوشته اصلی توسط yaran گوزو اینا چیه زدی کدوما معتاد گرتی؟ نوشته اصلی توسط Saber صادق ژان محسن ژان با شما هستن ! محسن گوه خورده با منه
نوشته اصلی توسط sadegh1 آموزشی کرمان بودم باغین کرمان پادگان باهنر بودی !؟ قشنگ حاژ سعیدِ طوسی و نارنجی و سبز رو زیارت کردی !؟ توی شهر هم اومدی چرخی بزنی !؟
محسن ژانِ دیگه
نوشته اصلی توسط Saber پادگان باهنر بودی !؟ قشنگ حاژ سعیدِ طوسی و نارنجی و سبز رو زیارت کردی !؟ توی شهر هم اومدی چرخی بزنی !؟ آره بی هنر بودم همه رو زیارت کردم امیدوارم مورد قبول حق قرار گرفته باشه نه دیوثا نذاشتن بریم بیرون میگفتن سربازای قبلی سو استفاده میکردن
نوشته اصلی توسط sadegh1 کدوما معتاد گرتی؟ محسن گوه خورده با منه برو ریقو هم تو دانشگاه ***** تو خدمتم که خودت *****
نوشته اصلی توسط yaran برو ریقو هم تو دانشگاه ***** تو خدمتم که خودت ***** حرف رایگان نزن دیوث میام تک تک سیگارایی که کشیدیو میکنم تو ماتحتتا
نوشته اصلی توسط sadegh1 حرف رایگان نزن دیوث میام تک تک سیگارایی که کشیدیو میکنم تو ماتحتتا ناراحت شدی؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 410 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 410 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن