من يکشنبه صبح سفارش دادم اس ام اس تاييد اومدم و ظهر هم اس ام اس بعدى ک تحويل پست شد.. دوشنبه ک تعطىل بود س شنبه زنگ زدم گفتن که ارسال کرديم و خيالتون راحت باشه!! چهارشنبه هم تعطىل پنج شنبه مجددازنگ زدم گفتن ک بله همون يشنبه فرستاديم.. تااين ک ديروز زنگ زدم گفتن ک ببخشيد نفرستاديم!! گفتم يعنى چى گفتى ک هفته پيش ارسال شده اينو چرااول نگفتى يا چرااصلا ارسال نکردى... مسئولشم فقط عذزخواهى مى کرد منم گفتم ازاول مىگفتى هفته اينده مى فرستم دگه قول داد ک ي روزه دستم برسه مثلا فردا!!!!.... والا خودم رفته بودم تهران مى گرفتم سريع تر مى شد..،مشکلم اينه چرا حقيقتو نمى گن و روراست نيستن ادعاشونم مى شه راستينن!!!!
تخمسگای بی ناموس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی برسه این ملت از تخماتون اویزونتون کنن
علم الهدی رو نمیتونین عوض کنین بقیش پیشکش
من این 4 ترا رو میخوام
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط چرا اینقد زشت و بدقوارس؟؟![]()
اندازه اینه بزرگ نیس فقط تصورم اینه که رو قاب فلزیش روکش سیلیکونی انداختن برای محافظت بیشتر اینا بازخوردای کاربرا رو میگیرن تغییرات ایجاد میکنن فلزی شیکه اما اسیب پذیر در خش افتادن
طبق امار جدید بهترین برند هارد کاربرای خانگی اینه کم کم وارد ایران میشه
hgst
در حال حاضر 80 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 80 مهمان ها)