برین حال کنین فقط لینک یوتیوب میدی دان میکنی ..
برین حال کنین فقط لینک یوتیوب میدی دان میکنی ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ قبلیش شعر خوب + وکال عالی بقیه چیزها رو به خوبی پوشونده بود
ولی این یکی :|
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وکال اینقد بی حس و نچسب اخه موسیقی هم که هیچی نبود اصلا
تجربه کن خیلی خوب بود
تنها نکته مثبتش زیاد نشون دادن چهره شادمهر تو ویدئو و مدل خوبی که انتخاب شده
حالا همیشگی هم که نیست این هفته گرفتارش شدم ... تازه خانم هم داریم که ساعت 11 شب شوهرش میاد دنبالش اون چی ؟ اونوقت رئیس شیکم گنده منو میخواد که فلان و بهمان من چی بگم ؟ باید کار انجام بشه تا بهانه ندم دستشون
روز تعطیلم دارم ولی بعضی جمعه ها میرم
که حال کنی جوونی کنی ماشین چیه پول چیه حوصله ندارم چیه ؟
جان خودم اگه اونجا بودم با کمربند سیاه و کبودت میکردم تا این حرفا رو نزنی وابستگی کیلو چنده عذاب کیلو چنده برو حال کن مگو چیست حال ، که سرمایه جاودانیست حال
چند صباح دیگه میرسی به 30 کلاً بیخیال همه چی میشی افسوس میخوری ! خودم رسیدم به 29 همه چی رو گذاشت کنار بیخیال شدم ولی تا تونستم حالمو کرده بودم از این شاخه به اون شاخه
گوزووووووووووو
تو که میخای ارشیو جم کنی بلوری بخر راحت
هارد یه دفه به فاک میبره تا فی *******
آره درست میگی ولی این چیزا هم بستگی به شرایط مادی داره .. البته نه که از جوانی خودم استفاده نکنم نه .. ولی خب در کل میگذره دیگه
به هر حال جوانی هم که فقط به داشتن دوست دختر و این چیزا خلاصه نمیشه .. همین که سالم هستی و سر حال خودش کلی ارزش داره ..
واسه دوست دخترم من ملاک م همه نیست اوناییه که واقعا پاک باشن ولی خب ازونجایی که تو به همدیگه وابسته میشین علاقه میاد و اینکه نبینیش یه خورده سخته برات ..
ازون لحاظ گفتم به خاطر همین دیگه حوصله این چیزا رو ندارم .. بعدشم تو هر چیزی پول نباشه دیگه چیزی اهمیت نداره الان فقط همه چی شده این پول لاکردار
در حال حاضر 276 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 276 مهمان ها)