صفحه 5810 از 8550 نخستنخست ... 481053105710576058005808580958105811581258205860591063106810 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 58,091 به 58,100 از 85499

موضوع: امیـر بی گزند محسن چاوشی بهترین آلبوم سال

فوق حرفه ای
    برین حال کنین فقط لینک یوتیوب میدی دان میکنی ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    آهنگ قبلیش شعر خوب + وکال عالی بقیه چیزها رو به خوبی پوشونده بود
    ولی این یکی :|

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

3. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    وکال اینقد بی حس و نچسب اخه موسیقی هم که هیچی نبود اصلا

تجربه کن خیلی خوب بود

5. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    تنها نکته مثبتش زیاد نشون دادن چهره شادمهر تو ویدئو و مدل خوبی که انتخاب شده

7. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Changed نمایش پست ها
    آهنگ قبلیش شعر خوب + وکال عالی بقیه چیزها رو به خوبی پوشونده بود
    ولی این یکی :|

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    ولی به نظرم صدای شادمهر نزدیک تر بود به گذشته
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    وقتی که خودت آسایش و امنیت نداشته باشی که دیگه فایده ای نداره .. باید خودتم تو رفاه باشی

من که چیزی نمیدونم دقیق ولی تو یه سال هر روز تا شب بری همش کار کنی که دیگه چیزی ازت نمیمونه .. اصلا مگه میشه ؟ روز تعطیلم هست واسه استراحت خودت حالا شاید کم باشه ولی باید باشه نمیشه که نباشه
    حالا همیشگی هم که نیست این هفته گرفتارش شدم ... تازه خانم هم داریم که ساعت 11 شب شوهرش میاد دنبالش اون چی ؟ اونوقت رئیس شیکم گنده منو میخواد که فلان و بهمان من چی بگم ؟ باید کار انجام بشه تا بهانه ندم دستشون
    روز تعطیلم دارم ولی بعضی جمعه ها میرم

نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi نمایش پست ها
    که چی بشه ؟ دل خوش میخواد .. پول میخواد .
    ماشین میخواد که من ندارم اگه داشته بودمم دیگه حوصله این کارا رو ندارم همون 2 نفر تو زندگیم بوده وابستگی و عذابش فقط برام مونده واسه 7 پشتم بسه .
    که حال کنی جوونی کنی ماشین چیه پول چیه حوصله ندارم چیه ؟
    جان خودم اگه اونجا بودم با کمربند سیاه و کبودت میکردم تا این حرفا رو نزنی وابستگی کیلو چنده عذاب کیلو چنده برو حال کن مگو چیست حال ، که سرمایه جاودانیست حال
    چند صباح دیگه میرسی به 30 کلاً بیخیال همه چی میشی افسوس میخوری ! خودم رسیدم به 29 همه چی رو گذاشت کنار بیخیال شدم ولی تا تونستم حالمو کرده بودم از این شاخه به اون شاخه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! نمایش پست ها
    خا..
    خائو خاگینه

حرفه ای
    گوزووووووووووو
    تو که میخای ارشیو جم کنی بلوری بخر راحت
    هارد یه دفه به فاک میبره تا فی *******

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط flick نمایش پست ها
    حالا همیشگی هم که نیست این هفته گرفتارش شدم ... تازه خانم هم داریم که ساعت 11 شب شوهرش میاد دنبالش اون چی ؟ اونوقت رئیس شیکم گنده منو میخواد که فلان و بهمان من چی بگم ؟ باید کار انجام بشه تا بهانه ندم دستشون
    روز تعطیلم دارم ولی بعضی جمعه ها میرم

که حال کنی جوونی کنی ماشین چیه پول چیه حوصله ندارم چیه ؟
    جان خودم اگه اونجا بودم با کمربند سیاه و کبودت میکردم تا این حرفا رو نزنی وابستگی کیلو چنده عذاب کیلو چنده برو حال کن مگو چیست حال ، که سرمایه جاودانیست حال
    چند صباح دیگه میرسی به 30 کلاً بیخیال همه چی میشی افسوس میخوری ! خودم رسیدم به 29 همه چی رو گذاشت کنار بیخیال شدم ولی تا تونستم حالمو کرده بودم از این شاخه به اون شاخه
    آره درست میگی ولی این چیزا هم بستگی به شرایط مادی داره .. البته نه که از جوانی خودم استفاده نکنم نه .. ولی خب در کل میگذره دیگه

به هر حال جوانی هم که فقط به داشتن دوست دختر و این چیزا خلاصه نمیشه .. همین که سالم هستی و سر حال خودش کلی ارزش داره ..

واسه دوست دخترم من ملاک م همه نیست اوناییه که واقعا پاک باشن ولی خب ازونجایی که تو به همدیگه وابسته میشین علاقه میاد و اینکه نبینیش یه خورده سخته برات ..

ازون لحاظ گفتم به خاطر همین دیگه حوصله این چیزا رو ندارم .. بعدشم تو هر چیزی پول نباشه دیگه چیزی اهمیت نداره الان فقط همه چی شده این پول لاکردار

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط yaran نمایش پست ها
    گوزووووووووووو
    تو که میخای ارشیو جم کنی بلوری بخر راحت
    هارد یه دفه به فاک میبره تا فی *******
    خودت رو کنترل کن بابا الانه که wc خالی بشه
    یه مشکل نرم افزاری بگو بابا ببنیه

صفحه 5810 از 8550 نخستنخست ... 481053105710576058005808580958105811581258205860591063106810 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 353 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 353 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع