مهستی هم مثله حمیرا توی سال هایِ اول فعالیتش به خاطرِ آواز خوندن از طرف خانواده اش تحقیر می شده
مهستی هم مثله حمیرا توی سال هایِ اول فعالیتش به خاطرِ آواز خوندن از طرف خانواده اش تحقیر می شده
تیزر فیلم جدید یزدانی اومد میلاد تحویل بیگی ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید عسکری ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]اين موزيك رو خيلي دوست دارم و تقديم ميكنم به همه هواداراي عزيزم و همچنين هواداراي چاوشي عزيز و خود ايشون
آره با نظر که محترمه مگه کسی با نظر دادن مخالفه
تو بیا اینجوری مطرح کن که به نظر من فلان جای آهنگ به نظر من ایراد داره
کسی چیزی نمیگه
ولی یهو بر فرض مثال بیا بگو ... شر خوب جالب نیست دیگه
تو به سه مدل میتونی به طرف مقابلت بگی بشینه
بفرمائید بشین بتمرگ
کدوم بهتره؟
با این قسمت که منم مشکل دارم
این تیم جدید رو مخ ترین داستانه برام امیر فرشباف
اینم که یادت باشه قبلا گفته بودم یه سری بحث کردنی
این بحث عوض شدن سلیقه ها یه بحث کلان هست که اینجا نمیگنجه صحبت کرد
قسمت شد دیدمت یه سری میگم چه ها دارن میکنن با این موسیقی
به کجا دارن میبرن این کشتی بی نا خدا رو
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
حمید عسکری
مقوا خیس خورده
آخه با نظر و با دلیل هم بگی بازم یه سری حمله ور میشن که آی شادمهر خودش بهتر میدونه و از این حرفا ... به نظر اینا شادمهر هر چی خوند باید بگی عالیه به به چه چه
من که همیشه نظرمو واضح و صریح گفتم در مورد همه ی آلبوم ها و هیچ توهینی هم به خواننده ها نکردم دیگه شادمهر جای خودش رو داره ولی تعصب این نسل اجازه نمیده و حملات کوبنده ای شروع میشه ( ینی به هر نظر مخالف نه تنها من )
وصف آفات داخلی رو شنیدم و البته محسن رجب پور ... این کشتی نیست ! جنازه ای نیمه جان رو با تنفس مصنوعی زنده نگه داشتن و از قبالش دارن نون میخورن ... آره بحث طولانیه باشه برای بعد
در حال حاضر 210 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 210 مهمان ها)