Hell Or High Water
خوب و قابل تحمل ...
Hell Or High Water
خوب و قابل تحمل ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
The Magnificent Seven
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
Maigret Sets a Trap
فیلم خوبی ست ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
خفه رین ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که دارم فیلم های فون تریه رو میبینم به این نتیجه میرسم که خیلی باهاش همفکری دارم از همه نظر و با توجه با اتفاقات پیش آمده من هم مثل ایشان خودم را عنصر نامطلوب میدانم و به این امر افتخار میکنم ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
صرفاً جهت روشن شدن افکار عمومی فروم :
بعد اون اتفاق و خداحافظی چند گانه بنده رفتم پشت سرم را هم نگاه نکردم ، تا اینکه دنبال لینک یه آلبوم میگشتم اومدم لوگین کنم دیدم نمیشه ! اومدم یوزر 2 بسازم دیدم ثبت نام اون بالا نیست ! به یکی از بچه ها گفتم ببین قضیه چیه .. گفت که جناب مدیر گفتن که با کم و زیاد کردن یوزر من فحش میدادن !!! یوزر من غیر فعال شده !!!! تا اینکه اومدم یه یوزر ساختم apagado و پخ دادم به ایشون و گفتن به خاطر شما من باید فحش بخورم !!! ( در صورتی که کسی میاد با کم و زیاد کردن یوزر من بهت فحش میده حتماً با خود ایشون هم مشکل داره دیگه نداره ؟!؟؟! )
بگذریم !! من به جناب مدیر گفتم با همین یوزر 2 میام و کاری هم ندارم ، ایشون پسورد جدید فرستادن و گفتن کار دیگه از دستم بر نمیاد برات انجام بدم !!!! ( در صورتی که من از ایشون نخواستم کاری برام انجام بده ! یکی از عجیب ترین جمله هایی بود که تو عمرم شنیدم !!!! )
فقط تو این مدت با خشی در ارتباط بودم با یوزر apagado ... تا اینکه دیدم حسین 333 تاپیک شادمهر اسم منو آورد و یه تیکه انداخت منم بهش پخ دادم گفتم در تاپیک شادمهر سایت دوست و همسایه همه حرفا رو زدم در مورد شادمهر و دیگه اسمی از من در تاپیک نیار
بعدش ظهر اومدم دیدم یوزر apagado بن شده و با یوزر ehsan1361 پخ دادم که اگه نمیخوای بیام فروم بگو که ایشون فرمودند یوزر 2 ممنوعه و چند تا پخ دیگه که در نهایت در آخرین پخ ارسالی از جانب ایشان یکی از عجیبترین صحنه های تاریخ نت پدیدار شد که ایشون فرمودند : پلاگین نصب کردیم و اتومات یوزر 2 رو مینده !!!!!
منم با یوزر ehsan1361 دوباره اومدم که دیدم بن شدم به دلیل تبلیغ سایتها دیگر !!!! ( عکسشم چند صفحه قبل گذاشتم ) که اینم از عجایب تاریخ نت بود !!! بعد دو هفته دیدم یوزر دوباره غیر فعال شده !!
فقط و فقط تنها حسرتی که میخورم اینه که به جون بچم قسم خوردم و نمیگذرم وگرنه بقیه ماجرا هیچ ارزشی برای من نداره
اسی ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
![]()
در حال حاضر 156 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 156 مهمان ها)