قشنگه یکی دوتاش ..
قشنگه یکی دوتاش ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی نامردی
صبح اومدم دیدم هنوز بن هستم یادم اومد یه یوزر قبل ساخته بودم گفتم بزنم شایدد تایید شده باشه لوگین کردم اودم شروع کردم به بیانیه نویسی ارسال زدم دیدم پاک شد گفتم ای بترکی هی گیان
حالا برسیم به موضوع دیشب :
حالا قضیه چی بود ! ( صرفاً جهت روشن شدن افکار عمومی ) :
حدود دو ماه پیش بد که آقایون پیج تجربه کن زدن و شروع کردن به شو که ای فلان 15 آهنگ داشته و از اردیبهشت و این حرفا ... به خدا لجم گرفت که دارن هوادار رو بازی میدن و از اونجایی که اینجا نمیومدم رفتم سایت همسایه تاپیک شادمهر یه دو تا بیانیه پر ملاط ول دادم و پته آقایون رو ریختم روی آب !!! ولی فکر نمیکردم اینقد بازتاب داشته و نوچه های آقایون همه جا رو رصد کنن !!
بلافاصله پیج تجربه کردن زد که همش گمانه زنیه و ... منم 22 مهر رفتم تاپیک بزودی های سایت همسایه و زدم ویدئوی همیشگی بزودی کارگردان سینارت !! ( همون خارجکی با کلاسه رو میگم که همه جا با همون فونت پیچید ) بعد آقایون که دیدن نه سمبه پر زوره سکوت کردن و منم یکی دو تا بیانیه افشاگرانه ول دادم ( هنوزم هست برین ببینین البته اگه تبلیغ سایت همسایه نباشه :| ) خوب اونا هم دیدین دارن ضایع میشن ...
گذشت تا اینکه دیدم سرکار خانم برزویی ول کن نیست و داره هوادار رو بازی میده !! دوباره لجم گرفت :| یه بیانیه اول صبح برای ایشون ول دادم که آلبوم شهریور بسته شده و ایشون از همون موقع میدونسته شعرش تو آلبوم نیست !!! جالبه ساعاتی بعد و در صلات ظهر ( حدود ساعت 2 بعد از ظهر هنگام ناهار خوردن ایشون ) انگار مویشان رو آتیش زده باشن دستبه اینستا شدن و گفتن بله شادمهر گفته شعرت تو آلبوم نیست و ... ببین نوچه ها چجوری رصد میکنن همه جا رو
گذشت تا اینکه چند روز پیش گفتم آلبوم قرار بوده 4 آذر بیاد ! این جمله شخص آقای فرشباف رو به آتیش کشیده ظاهراً و ایشون نوچه شان رو ول دادن در تاپیک با ژست روشنفکری و با ادب و تربیت !! فقط اولین پست نوچه ایرج پور رو ببینین ! همون اول اشاره میکنه به 4 آذر و آهنگ غرور !!!
مثل اینکه این جمله فرش فرشبافشون رو خیلی سوزونده که نوچشو فرستاده و چند نفر دیگه ! اما وقتی که دیدن نه دارن ضایع میشن و سمبه پر زوره ، دستور فحاشی و عربده کشی صادر شد چون شناختن خوب هم شناختن و اسم رفیق من اومد ماستا رو کیسه کردن و یه سریا اون پایین شلوارشون رو خیس کرده بودن که مبادا حرفی زده نشه حالا نمیدونم خود فرشباف بود یا نه !!!
هوادار باید اینا رو میشناخت که شناخت چون اون حرفایی که من زدم آقایون رو سوزوند بدجور
این حرفا رو باید تاپیک شادمهر میزدم ولی نزدم تا جنجال درست نشه !!! البته کامل رصد میشه و به گوشش میرسونن نوچه ها
فقط میگم اگه جرات داری مرد هستی بیا رو درو حرف بزنیم تا معلوم بشه کی راست میگه کی لمپنه کی شومن ِ آقای فرشباف !!!!
ویرایش توسط flick : 12-09-2016 در ساعت 12:54 PM
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم بچه خونه باز كردي ؟ اين نونهالان كين تو تاپيك شادمهر
ديوث اون اكانته دي سوله منو چيكارش كردي پسووردش چي بود همونو بده بهم
خطر لاشی سگ چرا نیستی تو ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسم این دموها هم تهش یه شی مثه تجربه کن بشه که دموش جالب بود .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
در حال حاضر 36 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 36 مهمان ها)