نوشته اصلی توسط flick ها مونوم کا يوزره خودت چي شد با اون اواتاره عتيقت
نوشته اصلی توسط _Khashi_ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] چرا با اکانت اصلیت KOONBOY نمیای تو ديگه كي گوله نمك اينجا همه يه ٢-٣ دست يوزر عوض كردن مثه اينكه
نوشته اصلی توسط GoodBooy تو ديگه كي گوله نمك اينجا همه يه ٢-٣ دست يوزر عوض كردن مثه اينكه من عوض نکردم همونم
نوشته اصلی توسط _Khashi_ من عوض نکردم همونم شوخي كردم يادمه اخه يه كسخل بيشتر تو دنيا نيست اواتارشو ميذاره منصور
نوشته اصلی توسط D.SOL شوخي كردم يادمه اخه يه كسخل بيشتر تو دنيا نيست اواتارشو ميذاره منصور دیوص تر از همیشه ای ، دی جی قلابی
ما ک س خ ل ی م یا اونا ک س ک س خ ل ن
نوشته اصلی توسط _Khashi_ دیوص تر از همیشه ای ، دی جی قلابی دي جي قلابي عمته با رميكسه من بازي شد و منتشرش نكرد اين اشترم ديانا به نشانه ي اعتراض واسه هميشه از خوانندگي كشيد كنار ولي واقعا يهو ناپديد شد نكنه دستگير مستگير شده
نوشته اصلی توسط Amir بارش شدید برف در مشهد باعث شد تا دیدار دو تیم پدیده و پرسپولیس روز شنبه برگزار شود. نه بابا شدید کجا بود این عقب مونده ها که امکانات ندارن رو زمین بپوشونن همون قدر که اومده بگا داده زمینو فقط هوا الان -2 درجس
اولین خرید از دیجی استایل مورد رضایت بود دومیشم انجام گرفت
نوشته اصلی توسط Chavosh اولین خرید از دیجی استایل مورد رضایت بود دومیشم انجام گرفت چطور خرید میکنی بدون تخفیف ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 128 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 128 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن